סקר קטנטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • -באיזה גיל הפסקתן להשתמש בצימרונים של התינוקות (לילדים כמובן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
21 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד תמיד להשתמש במקלות האוזניים של התינוקות! לבת דודה שלי נכנס פעם אחד מאלו הרגילים לבפנוכו של האוזן ולא יצא....מאז זה לא יוצא לי מהראש ואני לא משתמשת ברגילים רק של התינוקות....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני עדיין משתמשת באילו של תינוקות
  • אנחנו לא השתמשנו ולא משתמשים בצימרונים לבנות....

סבון גוף - סבון התינוקות של שופרסל - הוא ממש טוב ונעים (אם שאלתם עצמכם מי קונה אותו - זה אנחנו
  • אני עדיין משתמשת באלו של הילדים .
    ובנוגע לסובנים - מחפשת מבצעים אבל קונה רק את הטובים - ד"ר פישר
    או איזה סבון כחול שאני אוהבת ...
  • תודה לכולן
  • האמת שהם מעולים ! יקרים יותר אבל מעולים !
    כשיש מבצעים אני קונה אותם , ככה גם עם סבון לתינוקות
    בחצי חינם בראשון מכרו סבון לתינוקות של אזורה ב 5 ש"ח
    קניתי כמה

• לא מנקה ואף פעם לא ניקיתי.לשניהם
    לא בריא בכלל.דוחף את הלכלוך פנימה ועושה פקקים באוזניים
    אני מנקה עם הקצה של המגבת ככה את האוזן החיצונית וזהו.

לגבי סבון אני מאוד אוהבת את הסדרה החדשה של לייף עם החיות.ריח מעולה
    גם סופטקר מעולה וגם קמיל בלו
  • האמת שגם אנחנו משתמשים בצמרונים של להב - אבל הפסקתי להקפיד מגיל שנתיים בערך
    ולגבי סבון - בגלל האסטמה של העור להב עד היום מסובנת אך ורק במוצרים של מאמי קר - אורגני

• גם לי רופאה שך בני הסבירה שזה לא בריא וגורם לדלקות אוזניים . את פנים האוזן שותפים במים בזמן המקלחת ומגבים במגבת, פנימה לא נכנסים בכלל . רק פעם אחד רופאה נקתה לו כהוא שרט את עצמו וחשבתי שיורד לו דם משם .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בנות זה בדוק מקלות אוזניים לא טובים בכלל
    לילדים
    מוריה הייתה כל הזמן עם דלקות אוזניים ומאז שהפסקתי
    זה עבר עם דביר בכלל לא התחלתי
    עם יש ליכלוך זה עם מגבת או בצורה עדינה
  • מילנה - כמו שהבנות רשמו - זה לא בריא ולא מומלץ ע"י רופאים ואחיות לנקות את האוזן עם צמרונים, מגבת בהחלט עושה את העבודה, בכל מקרה - האוזן אמורה לנקות את עצמה.

• בנות- בחיי שאני בשוק!!!
  • גם אני לא מנקה לילדים מאותן הסיבות שנכתבו פה..ולאחר שאני בעצמי סבלתי מדלקת רצינית באוזן הרופא אמר לי חד וחלק שאסור להשתמש במקלונים האלה!
  • אני מנקה עם המקלות אוזניים של התינוקות ובאופן מאוד שטחי, וגם פעם ב... מהסיבות הבריאותיות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני לא מנקה לדנדוש בכלל את האוזניים הרופאים שלה אסרו זאת חלק מן הסיבות שנכתבו וגם כי יש לה עדין כפתורים ואם יש משהו הרופא שלה מנקה בלבד
    לגבי הגיל את כבר יודעת
    סבון אך ורק של דר' פישר לא מחליפה ולא מתפשרת באיכות וגם רק הסנסטיב הוורוד גם אני רוחצת עם זה בדר כלל קונה באוטלט של דר' פישר בבניין האופרה שם ממש ממש זול גם השמפו שלה סרקל ז שלו לא מחליפה. אם לא בניו פארם / סופר פארם/ שופרסל במבצעים

• גם אני לא מנקה לילדים את האוזניים עם צימרונים גם מאותם הסיבות שנרשמו פה.
    שבוע שעבר היה לגאיה דלקת באוזן והסבירו לי שוב למה כדאי לא לנקות מבופנכו של האוזן...

• לעמית אני עדיין משתמשת בצמרונים האלו, ואת האמת גם בעלי אוהב אותם
    [URL=http://www.eliad.org]
  • משתמשת עדין אבל פעם באיזה חודשיים אולי
  • אני מנקה להן רק מבחוץ ממש בעדינות ולרוב עם המגבת.. לפעמים עם הצמרונים במיוחדים לתינוקות
    סבון לתהל אני משתמשת בג'ונסון הבקבוק שזה שמפו וסבון ביחד.
    לאוראל משתמשת בכיף לילדים
  • גם אני אף פעם לא ניקיתי את האוזניים לילדים.
    משתמשת בג'ונסון לבנדר לשינה טובה...חחחח כל פעם אני מקווה שזה יעבוד (עניין השינה)
    לפחות הם נקיים
  • לא משתמשת בצמרונים לילדים (לא מומלץ)
    ג'ונסון - התחליב הלבן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה