למה אני כזאת חסרת סבלנות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבטחתי הבטחתי לעצמיייייי לא לעשות בדיקה

ובגלל כל ההרגשות שיש לי פצעים ומלא פיפי אמרתי איןןןןןןןן בטוח אני בהריון ופשוט נשברתי ובמוצאי שבת עשיתי בדיקה בלילה וברוררררררררר שיצא שליליייי לא הפסקתי לבכות !!!!!!!!!!!! אני פשוט לא ישרוד עוד מחזור אחדדדדד !! ישבתי כמו פתאטית עם המקלון ביד מחכה שאולי יצא עוד פס או שהוא חלש ואני לא רואה

13 תגובות
עמוד 1
  • ממייייייייייייי
    זה ממש מוקדם-ולמה עשית בדיקה בערב?.. ולא בשתן הראשון של הבוקר
    תמתיני עוד קצת
    ואם יאחר המחזור לפחות ביומים...תעשי בדיקת הריון (טובה) בבוקר!!!
    אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשותתת....
    אך תנסי
    בהצלחה
  • יקירה,
    קשה לעמוד בפיתוי במיוחד עם כל ההרגשות והתקוות
    אבל כל עוד לא קיבלת אין לדעת, גם עשית בערב וגם עשית אחרי יום אחד איחור
    תחכי עוד איזה יומיים ואז תעשי עם השתן הראשון או אפילו ישר לבדיקת דם

מחזיקה לך אצבעות וגם אם בסופו של דבר תקבלי תאגרי כוחות ותצאי לחודש חדש עם כוחות חדשים!!!
    חייבים להיות חזקים!!!!!!!!!!!

• אדווה מתוקה, את מזכירה לי אותי:-)
    זה לא פשוט להתאפק ואת תמיד מוצאת לעצמך סיבה שתעשה לך הנחה:-)
    אין מה לעשות לצערי ורק להתאזר בסבלנות

כמו שאמרו הבנות, גם עשית אותה מוקדם מידי וגם לא על הבוקר ולכן יש עוד סיכוי.
    אבל באמת שחבל על הכסף ועל האכזבה. חכי קצת שיהיה איחור יותק משמעותי ובנתיים קבלי ממני חיבוק גדול
  • אדווה מתוקה
    אני כל כך מבינה אותך

כל עוד המחזור לא מגיע, תמיד יש סיכוי שיש הריון
    ובמיוחד שעוד עשית את הבדיקה בערב, ושלא עברו 14 יום מהביוץ זה עוד יותר שהאמינות של הבדיקה שעשית לא גדולה

מחזיקה מלא אצבעות
    ותחכי עוד כמה ימים טובים, אם את בהריון גם אין ככה אין דבר מיוחד שאת צריכה לעשות בשלב כזה מוקדם
    אז עדיף לחכות ולדעת בוודאות מה קורה

שולחת לך מלא
  • אדווה נשמתי.. אין לי כ"כ מה להגיד לך, הבנות אמרו פה הכל..
    אולי עכשיו אחרי הבדיקה תיהי יותר רגועה וככה המחזור יגיע מהר ותוכלו להתחיל מחדש?..
    ואם הוא לא מגיע סימן ש....... צריך פשוט לחכות עוד קצת.. אני ממש מקווה בשבילך שזה המקרה!!

למה את לא הולכת לרופאה ומבקשת לבדוק אם יש לך ביוץ מוקדם?
    תגידי לי שיש לך חשד שזאת הבעיה (גם אם זה לא נכון) ככה תבדקי את זה ואם הביוץ בזמן תדעי שהכל תקין ב"ה וככה תיהי רגועה ותוכלי להמשיך!! ואם הביוץ מוקדם אז תדעי שאת יכולה לפתור את הבעיה ושזיהית את הבעיה ורק צריך לקחת כדורים..כמוני... מה את אומרת?..
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • ממי שלי זה עוד מוקדם!!!
    ברגע שאת יודעת מתי היה הביוץ סופרים 14 יום וזה התאריך שאת אמורה לקבל....
    זה כבר לא נספר כמו מקודם!
    וברור שעושים בדיקה בשתן הראשון של הבוקר! כמה פעמים עשיתי את הטעות הזו!!!!

מתוקה שלי, מתי יעברו 14 יום מיום הביוץ? זה היום שבו את צריכה לקבל... לא יום לפני ולא יום אחרי! זה מדויק!
  • וואי איך שאני מבינה אותך, גם אני עשיתי היום את אותה טעות וכל כך הצטערתי......
    גם יצא שלילי, כמובן
    לפחות לא אמרתי לבעלי, הוא גם ככה יורד עלי שאני חסרת סבלנות, וכשזה יבוא זה יבוא,
    הגברים האלה.......... א"א להבין אותם
    אבל אני מתנחמת במה שכולן כתבו לך, שזה בדיקה לא טובה כי זה בערב, ומדי מוקדם מבחינת הימים (אני עוד לפני האיחור!!)
    יש עוד תקוה לכולנו
    אווווווףףףףףףף, אין לי כוח למחזור עכשיו, אני כ"כ סובלת בשבוע הזה,
    תגידו, יש למישהי עצות איך להרגיש טוב במחזור (בלי כדורים קשים - מקסימום אופטלגין או נרוסין)
    אובדת עצות
    ביבוש

יותר מזה אנחנו לא צריכים
  • אאוץ'!!!
  • אוי מאמי, אני כ"כ מבינה אותך!!! הייתי בדיוק ככה...
    עשיתי כ"כ הרבה בדיקות הריון, שכבר הפסקתי לספור...
    זה ממש מוקדם, תחכי שיהיה לך איחור של כמה ימים... לי גם היו כאבי בטן של מחזור וכאבים בציצים! ( עדיין יש לי)
    צריך המון סבלנות ולנסות ( אני יודעת כמה זה קשה) לא לחשוב על זה...
  • אתן צודקות, מה לעשות?
    למה תמיד הקולות ההגיוניים אומרים לעשות מה שקשה??????????????
    אני כבר שבוע מדמיינת כל מיני הרגשות ומנסה לקשר אותם למשהו שיכול להתקרב להריון.
    טוב, בסה"כ אני רואה לפי הסרגלים של כולן שהרוב לא נשואות הרבה זמן, אז זה ממש טבעי שלא נכנסים להריון על הפעם הראשונה ששוכבים, נכון? אז אני אומרת את זה גם לעצמי: שפשוט צריך להתאזר בס-ב-ל-נ-ו-ת!
    אגב, איך מוסיפים את הסרגלים האלו של הנישואין וההריון?
    אשמח מאד לתשובה!!
    ביבוש

יותר מזה אנחנו לא צריכים
  • וואוו אין כמוכן בכל היקום הזההההההה!!!!!!!!

כ"כ מבינות.... קשובות ואומרות מה שצריך!!! אני פשוט אוהבת אותכן יקרות שליי!!!!!

• היי אדווה נשמה..
    אני ואת באותו המצב (כמעט)... יש לי שאלה איך זיהית את יום הביוץ שלך? בעזרת בדיקת ביוץ ביתית??
    כי הבדיקה מכוונת שהביוץ יהיה רק ב12-24 השעות הבאות... אז תספרי אחרי...
    גם לי יש מחזור כל 36 יום.. לכן מאוד קשה לי לזהות ביוץ.. רק בעזרת המקלונים הצלחתי.. גם ביום ה-22-23 למחזור.
    זה קשה אני יודעת.. אני מציעה לך שאם ביומיים הקרובים לא תקבלי תעשי בטא!
    מה אני יגיד לך אין לי דמעות יותר לבכות.. כל חודש קשה לי מחדש.
    בע"ה אני מאחלת לך אמן..אמן.. שזה יהיה הריון. יש לי הרגשה טובה לגבייך באמת.. וגם אם לא(הלוויאי שלא) חודש חדש יניב פרי.. ב"ה
    מחזיקה לך תעדכני..

שיר
  • כן מאמי הצלחתי לזהות ביוץ בערכת ביוץ..היום ה22 אז אולי היה ביוץ ביום ה 23 או 24 לא יודעת כבר @#$%^&*!~ זה מתחיל להימאס....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה