כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב , ד"ר ישי דוד
    לפני כשנה ילדתי בניתוח קיסרי את בתי הבכורה (לאחר טיפול IVF מוצלח ברוך השם). יש לי שחלות פוליציסטיות (די במצב חמור), אין לי וסת בכלל וכיוצא בזה אין ביוץ. בנוסף יש לי רחם דו קרני עם מחיצה. קיסרי התרחש בגלל מצג עכוז, הכל עבר בשלום וזכור לי כחוויה מדהימה ומרגשת וכמובן כואבת אבל בהחלט שווה כל רגע!
    כמה שאלות:
    * אני נוטלת דופסטון על מנת לקבל וסת (לפי דבריו של רופא שלי כדורים אלו לא פודעים בביוץ אם מתקיים...), האם זה נכון? אם הוסת נוצרת בעקבות דופסטון האם יש ביוץ? יש דרך לדעת אם מתקיים ביוץ או לא? (רק בדיקת דם או שיש עוד דרכים?)
    אנחנו לא שומרים בכלל (ואני יודעת שהסיכויים מאוד קלושים שאקלט אבל מה דעתך בנושא? קיימת אופציה כזאת? )
    * רציתי לשאול שאלונת (קצת מביך אבל אתה רופא..) האם ג'ל סיכה (לחות) יכול לפגוע בפוריות או בסיכויים להקלט?
    * שאלה נוספת: אם הטיפול אליו הגענו בטיפולי פוריות ורק בו הצלחנו זה IVF האם בטיפולים הבאים ישר נתחיל מIVF? אני לא רוצה הזרעות, האם אני רשאית לבקש IVF???
    * אחרי ניתוח קיסרי: בלידה הבאה חייבת קיסרי או שניתן גם לידה רגילה? באילו תנאים אצטרך קיסיר? האם ישנה אפשרות לבחירה שלי (נגיד לקיסרי או לרגיל?) האם שנה זה מספיק טוב לחכות לאחר קיסרי?
    (אנחנו רק שוקלים בקרוב, לא עשכיו עכשיו אבל בעוד כמה זמן...)

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הדופסטון לא מונע ביוץ מאישה שמבייצת , אבל אם אין ביוץ, אין ביוץ גם עם דופסטון . האןבציה להריון קיימת אבל נמוכה מאוד
    תלוי באיזה סיכה את משתמשת . חלק מהתכשירים פוגעים בסיכוי
    אני ממליץ ללכת ישר ל IVF
    שנה זה מספיק. אם יהיו תנאים מתאימים תוכלי ללדת רגיל
    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה