איחור במחזור וב. הריון שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי :)
    אני עוקבת אחרי המחזור שלי כבר בערך חצי שנה והוא די סדיר 30-32 ימים (בד"כ ב30 או 31 לחודש)
    יש לי אחור של חמישה ימים ו2 בדיקות הריון שעשיתי יצאו שליליות. (אני לא יודעת אם קשור כ"כ אבל ביומיים האחרונים יש לי בחילות בערבים והקאתי ביום שישי האחרון)
    האם לסמוך על בדיקות ההריון? אני ממש אובדת עצות, לפי המעקב שעשיתי במהלך החצי שנה אחרונה לא היה לי איחור בכלל. לא שיניתי ת**** ואורך החיים שלי נשאר כרגיל.
    מה לדעתכן זה יכול להיות?

תודה :)
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תעשי בדיקת דם הכי בטוח איחור של חמישה ימים כבר אפשר לראות משהו במידה ולא היה ביוץ מאוחר....

• הכל יכול להיות!
    כמו שאדווה אמרה: תבקשי מהרופא בדיקת בטא..זה ייתן לך את התשובה המדוייקת...
  • נשמע טובבבבבבבב
    בדיקת ביתית איכותית על הבוקר או / ו בדיקת בטא הכי בטוחה ואמין וזול!
    במידה והיה ביוץ לא מאוחר ,הכוונה ליום 14-16...
    נשמע שיש סיבה לחגיגה
    בהצלחה
  • מחזיקה לך מלא אצבעות
  • שלום לך....
    לי בשני ההריונות היה איחור של שבוע
    ובכל אחד מהם 3 בדיקות בבית יצאו שלילי....ורק בדיקת דם יצאה חיובי.
    מסתבר שהיה ביוץ מאוחר.... והריון ממש צעיר שאפילו הבדיקה בבית לא זיהתה
  • תודה לכן :)
    בדיקת דם לזיהוי הריון אפשר גם דרך רופא משפחה נכון? או שצריך דרך רופאת נשים? כי קבעתי לי תור לב. דם ליום שני.... נקווה לתוצאות טובות
    יש לי כבר איחור של שבוע ושום בדירת הריון לא מזהה (חוץ מאחת שבסוף היום הסתכלתי עליה שוב וראיתי קו שני ממש בהיר)
  • שיהיה בהצלחה!!!
    שנשמע בשורות חיוביות:-)
  • עשיתי היום בטא ויצא שלילי...
    אני לא יודעת מה לעשות :( וגם מה זה יכול להיות (המחזור שלי אף פעם לא מאחר, תמיד מאוד מאוד מדוייק ומסודר, ועכשיו יש לי איחור של 12 ימים וגם יש בחילות חזה רגיש [שגם גדל] וריצות תחופות לשירותים...)
    הבנזוג עדיין בטוח שכן יש הריון, ואני מנסה לקבוע תור לרופאת נשים אבל יש רק בעוד חודש (!!!!!) לכל מקום אפשרי.
    אני ממש אובדת עצות....

• אני לא יודעת מה להגיד לך לגבי האיחור,
    איך יכול להיות שאין שום רופא נשים פנוי.. מאיפה את בארץ? ואיזה קופ"ח?
    הסימנים שאת מתארת טובים אבל הבדיקת דם הייתה צריכה לזהות בטא לדעתי..
    אולי שווה לך לעשות שוב בדיקת דם עוד כמה ימים..

בהצלחה
  • תור לרופאה השגתי בסוף (במרפאה עצמאית) לשבוע הבא...
    מעניין אבל מה לא בסדר איתי... ואיך אפשר לגלות? האם הרופאה תדע בכלל למה זה?
  • היי מתוקה
    תראי גם אצלי המחזור בדרכ סדיר כ30 יום...אך שהפסקתי גלולות עכעבור 3 חודשים היה לי ביוץ מאוחר -ביום ה23 ואז קיבלתי רק ביום ה37 בערך...
    היתי בטוחההההההההההההההההההה שאני בהריון כבר...
    אבל עובדה-שזה קורה וזה נפוץ מאד-הרופא שלי ממש לא התרגש שאמרתי לו וביקשתי בכל זאת בטא...
    קיצר-יש הפתעות מסתבר....
    בטא בדיקה שבטוחה ב100 אחוז..אז אל תצפי יותר מידי....מצטערת
    חכי למחזור וקדימה לעבודה :)
  • אני בשניי ההריונות שלי הבדיקה הראתה לי שלילי והייתי בהריון רק בדיקת דם זה 100 אחוז..

יש בנות שבגלל ההורמונים שלהם בלי קשר להריון אז הבדיקה לא יעילה
    בכל מיקרה שיהיה בהצלחה
  • תודה על התגובות :)
    אני ללא גלולות וללא תרופות הורמונליות שיכולות לשבש משהו.. לכן לא עולה על דעתי מה יכול היה לקרות... אם למשל הייתי מקבלת היום אז זה היה יוצא על יום 43 ולא על יום 30 כמו שזה היה אמור להיות....
    יכול להיות שאולי יש לי פתאום חוסר איזון הורמונלי? וזה למה יש לי את התופעות הלוואי הלא נעימות (בחילות, רגישות והגדלת החזה וריצות לשירותים עייפות מוגברת ורגישות יתר [מצב רוח]?)
  • תראי הרבה דברים יכולים להשפיע על הופעת המחזור... ביניהם גם ביוץ מאוחר וכמובן גם מתח וכו'...
    הייתי מחכה כמה ימים....
    בנוגע לבדיקות הריון... הבדיקות הרגישות ביותר הן
    yes or no profesional
    או מקלון הזהב 10 ימים

הייתי מחכה עוד כמה ימים...
    ועושה בדיקה שוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה