זהו, אין שאלות - בא מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףף, עכשיו כואבת לי הבטן, וגם הגב לא משהו
    למה? למה? למה??????
    למה התפתיתי אתמול ועשיתי את הבדיקה? ועוד ניחמתי את עצמי שזה היה בלילה ולכן זה לא אמין
    אני צריכה אתכן, חמודות, ואת כל העידוד שאתן יודעות לתת כל כך טוב.
    שנשמע רק בשורות טובות מכולן, עוד החודש
    ביבוש

יותר מזה אנחנו לא צריכים
6 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ משתתפת איתךךךךךךך!!! שאת אפילו לא מבינה כמה!!! אני יודעת כמה זה מאכזב כמה זה שובר לנו את הלב כל פעם מחדש מאמי אבל תסתכלי על חצי כוס המלאה...! לפחות קיבלת(אני עדיין מחכה) אוטוטו את מתחילה שוב לעבוד.....וזה נפלא יש לך עוד הזדמנות ואולי הפעם זה יהיה יותר איכותי ויותר מוצלח ותזכו להיפקד...

• זה יגיע!!!
    תמיד תסכרי את זה!!!
    זה לוקח זמן מתוקה!
    אני בדקתי ביוץ מהיום שרציתי להיכנס להריון והפסקתי גלולות... ולמרות שזיהיתי ביוץ בבירור והמחזור כמו שעון עדיין לקח לי 4 חודשים...
    איך את מסבירה את זה?? אין הסבר. מתי שהגוף מוכן לזה זה קורה....
  • תודה מתוקות,
    אני שוכבת מהבוקר עם כאבי בטן נוראיים!!!!!!!
    אני פשוט לא זזה מהמיטה, בא לי לחתוך את הבטן ממני ליום יומיים, אני לא יכולה........
    זה רק בפעמים האחרונות שהמחזורים שלי כ"כ קשים, בחיים לא היה לי דבר כזה.
    מה יהיה??????????????
    זה ימשיך להיות קשה מפעם לפעם?! רק בשביל להתפטר מהכאבים האלה אני רוצה להכנס להריון.
    אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.
    בכל אופן, תודה רבה רבה רבה לכל המעודדות, זה מרגיע ומחמם את הלב!!
    ואדוה, מאחלת לך בכל ליבי שתצאי מהחוסר ודאות הזה, או שתקבלי מחזור או שתקבלי תשובה חיובית, מחזיקה לך !

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • אין מה לעשות...גם אם לא היית עושה עדיין היה מאחר לך והיית מקבלת בסופו של דבר..
    שאנחנו עושות בידקת הריון ויוצא שלילי כנראה משתחרר איזה משהו (הפקק) ומגיע המחזור..זה משהו!!
  • אוי
    אולי המחזורים נהים קשים כי הגוף מכין את עצמו???
    בכל אופן אל תתבאסי!! חודש חדש לפנייך
  • אני כל כך מבינה אותך
    זה קשה ומעצבן
    אבל תסתכלי קדימה, כל מחזור מביא איתו את ההזדמנות החדשה והנפלאה להריון

הלוואי וזה החודש שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה