שיא השיאים..!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה....אני עוברת כפרת עוונות משהו רציני כנראה היום כל כך נשברתייי בחיים לא הייתי במצב כזה קמתי היום שכולי בדיכאוןןן ממש ובלי קשר למחזור קמתי רע מאוד! והיה לי ראיון עבודה היום בגן ילדים...ב4.30 המנהלת שואלת שאלות אני עונה נסיון בלה בלה בלה ואז היא אומרת ליייייייי בשיא החוצפה טוב לאור המצב שאין לך ילדים המזל לא משחק לטובתך..אז את לא מתאימה לפעוטון אני ישים אותך בבוגרים

13 תגובות
עמוד 1
  • איזה צדיק בעלך!!!
    וטוב שלא ענית...
    כל העקיצות האלה הן ניסיונות כדי לראות עד כמה את רוצה את זה...בטוחה שאת בדרך הנכונה
    קיבלת מחזור כבר?
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • כפרה עליו..!!
    לא אבל זה ברגיל כל חודש מאחר ליי...אז אני לא מופתעת ולא מתרגשת מהאיחור

• טוב, הכל לטובה!

תחשבי בע"ה כשתהיי בהריון מתקדם מה זה לעבוד בפעוטון??? להרים ילדים, החודשים הראשונים להחליף להם (ולהקיא את נשמתך...) די אדווה. הכל קורה לטובה מאמי
  • אדווה מתוקה..
    הכל טובה.. צדיק בעלך!!!
    תתפללי.. זה הכי טוב, שאנשים כאלה לא יבואו אלייך גם בחלום!!!
    מה הקשר שאין לך ילדים??????
    ומאמי יש לי שאלה אלייך יש איזו שהיא תפילה מיוחדת.. שאת מכירה לפריון???
    ב"ה החודש שלנו מאמי

שיר
  • אני יודעת שיש אבל אדווה בטוח יודעת איזה...וגם יש פרקים בתהילים לא?
  • אני בשוק, איזה גועל נפש

זה באמת מעליב, מצד שני אני בטוחה שבקרוב מאוד תתבשרי בבשורות טובות
    לפעמים עוברים דברים בחיים שמחזקים אותנו
    תנסי לחשוב על זה ככה

שולחת לך המון חיזוקים
  • היפי אני באמת רוצה לחשוב ככה! אני בטוחה שלא היה לה כוונה לפגוע בי אבל לא אומרים דברים כאלה זה לא אנושי לדעתי היא לא יודעת מה עבר על כל אישה בחיים שלה......

• שיר מתוקה בבקשה

יהי רצון מלפניך ה' אלהי ואלהי אבותי,
    צור העולמים, צדיק בכל הדורות,
    למען שמך הגדול הנעלם מפסוק : ה' זכרנו יברך, יברך את בית אהרון,
    שתתן לי זרע זכר רצוי והגון וטוב ויפה,
    מתוקן ומקובל וראוי לחיות ולהתקיים בלי שום עוון ואשמה, ותתן לי זרע אנשים ותברכני בשמך,
    ותברך את ביתי בזכרך, ואדע כי שלום אהלי.
    ותשפיע בו נפש, רוח ונשמה ממחצב טהור,
    ותכונן כל הכנותיו, כדי להשלימו ולקיימו ולהעמידו בנוי ובחן ובחסד וברחמים,
    בקו הבריאות, באומץ ובתוקף ובגבורה.
    ותרחם עליו בהעשותו, בהתרקמו אבריו.
    ותציגהו על בוריו בנפשו וברוחו ובנשמתו, בקרביו וביצוריו
    ולא יהיה באחד מאבריו לא נזק ולא חסרון, לא נגע ולא חולי,
    ולא יחסר לו כל טוב כל ימי חייו,
    ולולד במזל טוב ובשעה טובה וברכה והצלחה.
    ויחיה חיים טובים וארוכים ולשלום, בין ברוחניות בין בגשמיות,
    בעושר ואושר וכבוד בכלל עמך ישראל.
    ותברכני ואת זרעי וזרע זרעי בכל דבר המשלים דעתנו ושכלנו והשגתנו לעשות רצונך.
    ותברכני בברכות שמים מעל ובברכות תהום רובצת תחת ברכות שדים ורחם,
    אנא ה' צבאות, רלהי ישראל, יושב הכרובים,
    תהיינה אזניך קשובות לקול תחנוני, השקיפה ממעון קדשך עלי, השקפה לטובה
    ונתת לי זרע אנשים משופע בנשמה קדושה, ויהיה עוסק בתורה ומקיים מצוות,
    ומברכות פיך תברכני ויבורך בית עבדך עם כל בית ישראל לעולם.
    שמעה תפילתי ה' ושועתי האזינה,
    וקיים בי כונת יצירתך את האדם בעולמך, כי לשבת אותה אתה בראתה ואתה יצרת,
    ונתת לי זרע אנשים קדוש וטהור בנשמה חדשה, קדושה וטהורה מן החדר תבוא.
    מדובק בנשמות קדושי עליונים,
    ואתם נשמות הקדושים אשר הייתם בעולם הזה,
    חלו נא פני אל למלאת שאלתי לטובה,
    בזכותכם ובזכות אשר אני מתאוה להעמיד בן זריז וממולח בתורה והגון לנביאות,
    שמע קולי ה' אלהים וקבל ברחמים וברצון את תפילתי,
    ואל תשיבני ריקם מלפניך ותמלא שאלתי לטובה,
    ואגדלנו ליראת ה' כל הימים עד עולם, הוא ובניו בקרב ישראל,
    אמן.

---------------------------------------------------------------------------------
    אָבִינוּ אָב הָרַחֲמָן שְׁמַע תְּפִלָּתֵנוּ וְתַאֲזִין שַׁוְעָתֵנוּ, שֶׁיִּהְיוּ כָּל הָעֲקָרֹות נִפְקָדֹות לְטֹובָה חִישׁ קַל מְהֵרָה, וְיֹולִידוּ בְּרַחֲמֶיךָ
    בָּנִים חַיִּים וְקַיָּמִים. וְיִתְרַבּוּ עַמְּךָ בְּנֵי יִשְׂרָאֵל כְּחֹול הַיָּם אֲשֶׁר לֹא יִמַּד וְלֹא יִסָּפֵר. וּכְשֵׁם שֶׁגָּבְרוּ רַחֲמֶיךָ עַל אָבִינוּ
    הָרִאשֹׁון,
    אֶחָד הָיָה אַבְרָהָם אָבִינוּ וְאִשְׁתֹּו שָׂרָה אִמֵּנוּ אֲשֶׁר זְכַרְתָּם לְטֹובָה, וַתִּפְקְדֵם לְעֵת זִקְנוּתָם וְנָתַתָּ לָהֶם אֶת יִצְחָק,
    וְהִבְטַחְתָּם לְהַרְבֹּות זַרְעֹו כְּכֹוכְבֵי הַשָּׁמַיִם. כֵּן יֶהֱמוּ נָא מֵעֶיךָ וְרַחֲמֶיךָ עַל כָּל עַקְרֹות עַמְּךָ בֵּית יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר עֵינֵיהֶם
    תֹּולֹות אֵלֶיךָ לְבַד, שֶׁתִּתֵּן לָהֶם זֶרַע שֶׁל קַיָּמָא לַעֲבֹודָתְךָ וּלְיִרְאָתֶךָ. רַחֵם עֲלֵיהֶם לְמַעַנְךָ, וּפָקְדֵם לְטֹובָה וּמַלֵּא
    מִשְׁאֲלֹותָם בְּרַחֲמִים, וְתֵעָתֵר לָהֶם וְתִשְׁמַע תְּפִלָּתָם,
    וְתִתֵּן לָהֶם הֵרָיֹון חִישׁ קַל מְהֵרָה. וְיִזְכּוּ לְהֹולִיד
    זֶרַע שֶׁל קַיָּמָא וְיִשְׂמְחוּ אֲבִיהֶם וְאִמָּם בָּהֶם וְיִזְכּוּ לְגַדְּלָם לְתֹורָה וּלְחֻפָּה וּלְמַעֲשִׂים טֹובִים
    לְאֹרֶךְ יָמִים וְשָׁנִים טֹובֹות. {ובפרט אני פלוני/ת בן/ת פלוני/ת}
    -------------------------------------------------------------------------------------
    למסירת שמות לרב שיתפלל עליכם ולשאר עצות פרטיות בנוגע לסידור וסת וענייני רפואה וכדו', ניתן להתקשר לרב שליט"א בטלפון 0504124907 בשעות שפרסמתי בפורום עזרה לזולת בנושא הראשון "בתי הוראה", תגובה 8.
    תפילות וסגולות לעורר רחמים להוליד בן זכר
    1. ביום שתטבול האשה, ינדבו האיש והאישה שמן זית לעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס לעני הגון, שידליק בזה נרות שבת ויו"ט, או יתן את השמן לבית הכנסת או לבית המדרש שהם ידליקו בזה נרות לכבוד בית הכנסת. ואם לא נוהגים באותו בית הכנסת להדליק נרות משמן זית, ינדבו סכום כסף לע"נ רבי מאיר בעל הנס, ויבקשו שישתמשו בכסף הזה לשלם הוצאות החשמל עבור התאורה ויאמר הבעל:

הריני מתנדב שמן זה לעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס, כדי שהקדוש ברוך הוא בזכות רבי מאיר בעל הנס, יזכני להוליד הלילה הזו הבאה לשלום, ותתעבר אשתי [פלונית בת פלונית] מבן זכר חכם וחסיד, זרע קדש, זרע אנשים לעבודת ה' יתברך. אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני.

2.בלילה קודם שיקיימו את המצווה

- יאמר הבעל ג' פעמים:
    יהי רצון מלפניך, אדנ-י אלוהינו ואלהי אבותינו, אהיה אשר אהיה, שהלילה הזו תתעבר אשתי [פלונית בת פלונית] מבן זכר חכם וחסיד, ונתת לאמתך זרע קדש, זרע אנשים, בכחך הגדול, לעבודתך, אמן כן יהי רצון.

-תאמר האשה ג' פעמים:
    יהי רצון מלפניך, אדנ-י אלוהינו ואלהי אבותינו, אהיה אשר אהיה, שהלילה הזו אתעבר מבן זכר חכם וחסיד, ונתת לאמתך זרע קדש, זרע אנשים, בכחך הגדול, לעבודתך, אמן כן יהי רצון.
    (מהרב פלא יועץ זיע"א בסידורו בית תפילה)
    3.טוב שבני הזוג יקבלו על עצמם בלי נדר להשתדל להדר בהדלקת נרות שבת ויו"ט וחנוכה. ויקפידו להדליק בשמן זית בלבד, ושההדלקה תהיה בזמן. הבעל יכין את הנרות בעצמו, ויתחנן לפני הקב"ה בזמן הכנת הנרות שיזכו לזרע של קיימא, והאשה בעת הדלקת הנרות תתחנן אף היא להקב"ה, ותאמר "יהי רצון שיהיו בני מאירים בעולם בתורה ובמצוות וביראת שמים". טוב שיקראו את תפילת השל"ה, ובפרט בזמן הדלקת הנרות.

4.טוב לבקש משני כהנים, שהם יזכירו את השם של בני הזוג כל יום לפני שהם עולים לדוכן לברך את ברכת כהנים, ובזמן הברכת כהנים יחשבו הכהנים לכלול בברכה את הענין הזה. (מובא בספר תשובות והנהגות של הגר"מ שטרנבוך שליט"א)
    הרב (שהוא כהן!) מוכן בלי נדר להיות אחד משני הכהנים, ובתנאי שתמסרו לו את השמות
    -----------------------------------------------------------------------------------
    ·מה יעשה אדם ויהיו לו בנים: יפזר מעותיו לעניים.
    ·מי שאין לו בנים יהא רגיל בשמן.
    חיבור זה נקרא "ספר המידות" וממנו לוקטו הסגולות הבאות:
    ·שינוי מקום גורם לבנים
    ·דגים קטנים מפרין ומרבין.
    ·סגולה לעקרה, שתתלה על צווארה מפתח של הבית עלמין.
    ·על ידי צדקה זוכים לבנים.
    ·סגולה להריון שתשא אצלה עץ קטן שעל קבר הצדיק.
    ·אמירת המעמדות טוב לבנים.
    ·שיחה שאדם משיח בינו לבין קונו (הקב"ה), נעשית אח"כ גאולה וישועה לבניו.
    ·מי שאינו אומר שקר, הקב"ה מושיע לו בעת צרתו, גם בנים יהיו לו.
    ·הכנסת אורחים מזכה את האישה בבנים.
    ·אישה שאינה יכולה להתעבר, תביט על הסכין של מילה אחר המילה.
    ·אישה ששנואין מעשי רשעים בעיניה, על ידי זה נפקדת.
    ·השירות והשתבחות שאומרין קודם אור היום, הוא סגולה לבנים.
    ·סגולה לבנים, להקטין את עצמו.
    ·אכילת בשר בהמה דקה ושתיית זמן זית סגולה להריון.
    ·דריכת הקשת בל"ג בעומר הוא סגולה לבנים.
    ·מי שרודף שלום על ידי זה יזכה לראות בנים לבניו.
    ·מי שהצדיק נעשה באכסניה אצלו, נתברך בבנים.
    ·העוסק בתורה ובגמילות חסדים, זוכה להרבה לבנים.
    ·סיפורי מעשיות משנים קדמוניות של צדיקים אמיתיים מסוגלים לפקידת עקרות.
    סגולה לזרע של קיימא שיאמרו האיש ואשתו פרשת "*ובראשי חודשכם".
    -----------------------------------------------------------------------------------
    אישה שאינה יכולה להתעבר תביט על הסכין של ברית המילה בעוז הדם על הסכין ויועיל לה בע"ה (ספר המידות).

סגולה למי שאשתו שלא נפקדה, שיאמר ארבעים יום ברציפות! "תיקון חצות"ולא יגלה לשום אדם שעושה כן. והשבתות והימים שאין אומרים בהם "תיקון חצות"לא מעכבים את הרצף אך אם שכח לומר ביום שאומרים בו ולא אמר, עליו להתחיל למנות מאותו יום ארבעים יום חדשים.

סגולה לבנים ירגיל את עצמו לתת מתנות לתלמיד חכם ויאמר "פרשת הביכורים".

צמח הדודאים הינו תרופה וסגולה להריון.
    את הדודאים ניתן להשיג חינם אצל ר` עמוס אברמסון במושב "יבניאל "בגליל ת,ד 4 מיקוד 15225 טלפון 03-4208480.
    הזמן שניתן להשיג את הדודאים הוא לאחר חודש ניסן בתקופת האביב.
    (יש לשלוח מעטפה מבויילת לשם קבלת הדודאים, הוראות השימוש מצורפות למשלוח).

סוכה היא סגולה לבנים (ליקוטי עצות).
    משום שבשעה שאדם יושב בסוכה, השכינה פורסת את כנפיה עליה מלמעלה. (יש סגולה מפורסמת בפי יוצאי עדות אשכנז לזרע בר קימא והיא לתלות בערב חג הסוכות שבעה רימונים, (7 רימונים מ-7 סוכות) בכדי שיישהו שם במשך כל ימי החג. ולאחר החג עושים מכל הרימונים מיץ או ריבה ונותנים לשתות ולאכול לאלו שצריכות. (יש לדאוג שהסוכות יהיו כשרות ושילמדו שם תורה).

תפילה בכוח (בכוונה) היא סגולה גדולה מאוד לבנים (ליקוטי עצות).

סגולה להריון, שבליל הטבילה ידליקו האיש ואשתו כל אחד עשרה נרות (רצוי משעווה דונג) לפני ארון הקודש.

שירות ותשבחות שאומרים קודם "עלות השחר "הם סגולה גדולה לבנים.

אמרית המעמדות בכל יום טוב לבנים (ספר המידות).

סגולה לזרע של קיימא שיאמרו שניהם האיש ואשתו קודם הזיווג פרשת "ובראשי חודשכם "(במדבר ה` ,יא` -יד`)- (ליקוטי עצות).

סגולה להריון שיאמרו הבעל ואשתו קודם הזיווג כשהידיים נקיות 22 פעמים אותיות "א-ב" ואחר כך יאמרו 22 פעמים "עשה עמים אות לטובה "(עטרת תפארת).

לזרע של קיימא שהאישה תתן צדקה קודם הדלקת נרות שבת. ולאחר מכן תאמר את ההפטרה של יום ראשון של ראש השנה בכוונה (שיש בה את תפילת חנה)וטוב שתבין מה שהיא אומרת.

לימוד פרוש "אור החיים "על התורה בקביעות מועיל לפריה ורביה.

סגולה לזרע בר קיימא לקיים מצות שילוח הקן וזה לשון המדרש :ומה מתן שכרה של מצוה זו , שאם אין לך בנים אני נותן לך בנים (מדרש רבה, פרשת "כי תצא"`).

סגולה לזרע בר קיימא לכוון בקדושת "כתה "של "תפילת מוסף" של ראש השנה ויום כיפור במילת "איה" ויאריך במילה "איה" , ואז יכוון בדעתו לזכות בבן זכר.

סגולה לבנים שתשא האישה מגנט עמה , או עץ קטן מעל קבר של צדיק , וגם ליתן צדקה (ספר המידות).

סגולה לאישה עקרה שתלד לקרוא תהילים ובהם מזמורי תהילים : קב`, קג` ואחר כך יתפללו על זה.

סגולה שיכנס הבעל עשרה אנשים יראי השם למקום אחד , ויניחו כולם את שתי ידיהם על ראש הבעל באופן שיהיו זוגות ידים על ראש המתברך (הבן איש חי).

פינקתי אותכן ! אמן וייתקיים !

• קבלתן תשובה?
  • אדווה מתוקה,
    יש כ"כ הרבה רוע בעולם הזה. את מבחינתך תשארי טהורה ואל תתייחסי לאותם אנשים שלא יודעים לשמור על הפה או המחשבות שלהם.

כל אחד והצרות שלו וזה שיש להם ילדים לא אומר שאין להם צרות...
    תתעסקי בענינייך ואל תתני לאף אחד לבקר אותך.
    תשארי מקסימה ותהיי נאמנה לעצמך ולגבר שאיתך.
    קבלי ממני גדדדוווללללל
  • מסכימה עם שושיל׳ה
    יפה שלי, את כל פעם נעלבת מדברים שאומרים לך ואני מבינה שכרגע זה מוד מאוד רגיש אבל...
    תנסי לקחת את הדברים אחרת , תנסי להוציא את הדברים הטובים...
    את עוד רגע בהריון ולא תוכלי פיזית לעבוד בפעוטון אני חושבת שדווקא זה מלמעלה...

את עשית בדיקה ?!

• חח לא ! אני בשלי

• אדווה נשמתי יפתי........
    תודה,תודה,תודה,תודה..
    אין עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!! ב"ה אמן..

שיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה