אחרי המון זמן... =/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי המון זמן שלא כתבתי כאן ורק קראתי..חזרתי עם הודעה קצת מדכאת.
    בעלי ואני החלטנו להפסיק לנסות כרגע =/
    החלטנו שננסה לתת לעצמנו קצת להירגע, קצת לנשום
    אולי הזמן יעזור לנו קצת להירגע ולהיקלט מהר יותר כשנחליט לנסות ?
    זה מדכא אותי מאוד, אבל הלחץ בוודאי לא מוסיף..
    אז יצאנו לחופשה כפויה ונקווה שהזמן הוא התרופה =]
    מה אתן אומרות.. לנסות או לתת קצת חופש?

6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה מאד חכם לקחת קצת ספייס, כי מלחץ לא יוצא שום דבר טוב.
    ואני יכולה להגיד, אמנם לא מנסיון אישי אבל שמעתי את זה הרבה, שדוקא כשמרפים מהלחץ ומחליטים שלא יקרה כלום אם לא יקלט החודש - דוקא אז זה נקלט הכי טוב.
    אז תהנו ותבלו
    תרגישי טוב ותתעודדי
    את לא צריכה לדאוג, זה יבוא
    תגידי לעצמך מה שאני אומרת לעצמי תמיד: מעטות מאד הנשים שלא היו להן ילדים אף פעם, זה מקרים מאד נדירים וזה בטוח לא יהיה אצלי, זה רק ענין של זמן!
    מחזיקה לך המון
    ביבוש

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • אני חושבת שזה מאד חכם לקחת קצת ספייס, כי מלחץ לא יוצא שום דבר טוב.
    ואני יכולה להגיד, אמנם לא מנסיון אישי אבל שמעתי את זה הרבה, שדוקא כשמרפים מהלחץ ומחליטים שלא יקרה כלום אם לא יקלט החודש - דוקא אז זה נקלט הכי טוב.
    אז תהנו ותבלו
    תרגישי טוב ותתעודדי
    את לא צריכה לדאוג, זה יבוא
    תגידי לעצמך מה שאני אומרת לעצמי תמיד: מעטות מאד הנשים שלא היו להן ילדים אף פעם, זה מקרים מאד נדירים וזה בטוח לא יהיה אצלי, זה רק ענין של זמן!
    מחזיקה לך המון
    ביבוש

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • היי
    אני לא יודעת מה בדיוק הסיפור שלך
    אבל משמע לי ש"לצאת לחופש" יעזור לכם הרבה לזוגיות...יוריד את הלחץ...
    כובן שתוך כדי -ובשקט ...תספרי את הימים ותשתדלי בימים המיוחלים קצת לה"השתעשע" יותר...
    אך בלי לחצים ומחיובות...
    זה רק יתרום ומי יודע אולי ככה תקלטי יותר מהר ...ברגוע
    ואם לא תחזרו עוד מס' חודשים עם כוחות מחודשים
  • אני גם כרגע לאחר הפלה טבעית ואני גם מנסה להתאושש פיסית אבל בעיקר נפשית לא קל לעבור את מה שאנחנו עוברות ולמען האמת נמאס לי מכל הבדיקות ביוץ והלחץ של לקבל מחזור ולבדןק זה מתיש נפשית.
    אני מאחלת לך שב"ה תקלטי אבל הכי חשוב שתנוחי כרגע ותצברי כוחות לפעם הבאה בתקווה ל-9 חודשי הריון תקינים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • איך יוצאים לחופשה מלנסות להיכנס להריון? לא הבנתי, גלולות? לקיים יחסים לא בימים הפוריים? אי אפשר להפריד את הגוף מהמח לכן..לא הבנתי.

• זו שאלה שרק את יכולה לענות עליה..
    אם את מרגישה שמנוחה מהניסיונות תעזור אז תקחי
    מניסיון אישי אני יכולה להגיד לך שהפסקות עוזרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה