סקר חמות (כן כן עוד אחד) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל ואומר שחמתי סה"כ בסדר גמור, מאוד עוזרת לי עם להב, מוציאים מהמעון כשאני מבקשת, ואם יש משהו שאין ספק לגביו - היא סבתא אוהבת

6 תגובות
עמוד 1
  • סיון הרגת אותי
  • האמת יש לי 2 דברים שאני נזכרת ישר הוריד שלי עומד להתפוצץ

• 1. חמותי כפייתית בנוגע לתרופות וטיפול במחלות, היא רופאה הומאופטית (היתה לפחות לפני 200 שנה) וכל פעם שהילד חולה היא הראשונה לעמוד עם תרופה כלשהיא שאני בכלל לא יודעת מהי (מכשפה....). פעם אחת, כשהצוציק היה בן שנה, הוא קיבל חום אחרי החיסון מחומש. לרגע הלכתי להתקלח וכשיצאתי ראיתי אותה עומדת לתת לו עם מזרק דרך הפה משהו. שאלתי מה היא רוצה לתת לו אז היא אמרה מה המהרכיבים שאחד מהם היה כוהל! רציתי לבעוט לה בראש. פשוט לקחתי לה את זה מהיד וזרקתי לכיור.
    2. כל דבר היא צריכה להעיר. היא חיה לפי המנטליות שהמבוגרת בבית היא מנהלת הבית. מאז שקיבלתי חשבון חשמל 3000 שקל, היא הבינה שאני חיה לפי המנטליות שמי שמשלם את החשבונות הוא מנהל הבית

• ציקי וליטוש הרגתן אותי

• אוי, ממה להתחיל??
    מזה שכשזיו היה בן 4 חודשים וביקשתי ממנה שתשגיח עליו לשנייה כי רציתי לעשות פיפי, הלכתי לשרותים והבטתי לאחור-הילד ששכב על הגב על הספה היה לבד חצי גוף כבר למטה והסתומה הזאת הייתה במטבח

• וואווו... אצלי יש המון! מרוב שיש בטוח שכחתי כמה...

אבל להלן כמה מהמקרים המעצבנים שעולים לי עכשיו לראש:

1. לשבעה של אמא שלי (יום אחרי הלוויה!) היא הגיע לבושה כולה באדום ולא הפסיקה לדבר על כמה שהיא רזתה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה