צאו מהלחץ היא הגיעה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה היה ידוע....פשוט חיכיתי לה בסבלנות..ממש תפסתי אותה בהתחלתה אין דימום או משהו יש מין כתמים כאלה ורודים אבל זה ידוע שזה ה

14 תגובות
עמוד 1
  • לא להתייאש! אתם מנסים רק מספר חודשים (4 או 5 אם אני זוכרת נכון). זה לא הזמן לחשוב שלילי, זה עדיין לא הגיע לממצוע, שזה חצי שנה. אז אם לא החודש הזה, אז יצליח חודש הבא. אני מאחלת לך את זה מכלללללל הלב

למה אמרו שאסור להשתמש באיקקלומין?!...הרבה בנות פה יגידו לך שנקלטו רק בזכות התרופה הזו. אני גם אישית מכירה כאלה. למה רופא שלך רוצה לתת לך אותו? הרי את מבייצת לבד, לא?
  • היא כבר הביאה לי את המרשם אני צריכה ללכת רק לקנות אותה ו
    כן הכל בסדר אצלי אני מבייצת אבל פשוט ממש מאוחר כי המחזורים שלי ארוכים הבנתי ממנה שבעזרת הכדור הביוץ יהיה ביום הטבילה ביום 13 או 14

• קודם כל אדוה טוב שאת לוקחת את זה ככה... עם סבלנות ורוגע הכל יבוא בע"ה!!!

עכשיו..מה את לומדת? ומי אמר שאסור להשתמש בתרופה הזו ולמה?מאודדד מסקרן אותי.. חוצמזה את יכולה לשאול את הרב של בעלך מה דעתו תוך כדי שאת מסבירה את המצב, אולי הוא יתיר לך שימוש בתרופה..
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • למה אסור לא הבנתי?
  • בלי שום קשר אחרי קריאה ועיון עמוק בעניין הכדור הזה אני בכללל לא צריכה לקחת אותו ויותר מזה אפילו מפחדת!!!! ממה שקראתי עליו ! אני החלטתי שאני לא לוקחת את הכדור הזה ! אבל בכל זאת אני ישמע את דעתו של רב מקובל שמבין בדברים האלה.....

• אדווה.
    הכדור הזה מסדיר את הביוץ וגורם לכך שהגוף ייביץ באופן קבוע כל חודש.
    מעבר לזה שהוא עושה מין "סופר" ביוץ כזה, כך שמעלה את הסיכוי ב- 10% לאשה להריון של תאומים.
    מה רע?
    זה ביחד עם מעקב הזקיקים- אמריקה. הייתי חוטפת ב- 2 ידיים.
    סיכוי ל-

• אני אמא לילדון נפלא בזכות איקקלומין..
    אחרי שנה של נסיונות, הצלחתי עם איקקלומין
    כך גם חברה שלי.
  • אין אפס שיש גם הרבה הצלחות אבל זה מרגיש לי כמו לקחת סיכון עכשיו 50, 50
    אני נורא מפחדת ממה שקראתי על זה על הסיכוי לסרטן השם ירחם לא עלנו ועל המיעוט רירית הרחם שמין הסתם לא יוכל להחזיק הריון על הציסטות זה קצת מפחיד...קצת הרבה

• אדווה שלי...
    כמה דברים:
    1. אני לא מבינה למה לרוץ לאיקקלומין? יש ביוץ ולפי הפרופיל ההורמונאלי את מבייצת טוב מאוד
    2. אם יש רק הכתמות תעקבי אחרי זה כי אולי מדובר בהשתרשות...

בכל מקרה שולחת לך חיבוקים .... תהיי חזקה! זה לוקח זמן ואל תתיאשי !!!!
  • היי אדווה ,

אנחנו מנסים כבר חצי שנה להיכנס להריון שני ... אני הלכתי לרופאה שלי וביקשתי ממנה את הכדורים האלו והיא בשום פנים ואופן לא הסכימה ... מה שקראת זה מה שהיא אמרה לי..
    היא אמרה צריך לנסות הכל לפני שקופצים לכדורים האלה .. תתחילי במעקב זקיקים לפי דעתי..
    בהצלחה ובשורות טובות
  • שלום אדוה!

אני גם הייתי ועדיין נגד כדורים/הורמונים ובלה בלה בלה...

אבל רציתי להגיד לך שאת די ברת מזל שעלית על זה עכשיו

כי לי לקח לקלוט את זה שנה וחצי אחרי החתונה..

אז הרופא הביא לי כדורים לקיצור המחזור ו - 5 כדורי איקוקלאמין

תאמיני או לא בפעם הראש/ונה אחרי שלקחתי אותם - נקלטתי..

אז כמו בכל דבר יש את היתרונות לאן ולכאן

ב - Melly
  • אז מה אני יעשה?אני יקח או לא יקח? אני לא זוכרת מתי הרופאה אמרה לי להתחיל לקחת? אוף

• אני הייתי לוקחת
    תסמכי על הרופאה שלך היא יודעת מה היא עושה.
    ותתקשרי אליה לשאול שוב מתי ואיך לקחת ואם את רואה שיש לה זמן בטלפון דברי איתה על חששותיך...........
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • אדווה!!!
    עדיין יש לך כתמים רק? או ממש דם??? זה חשוב!
    גם אם כן תיקחי איקקלומין סופרים את ימי המחזור מהיום שיש דימום לא כתמים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה