שאלה על שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אפשר לדעת אם מתחילות לצאת שיניים?

ז"א החניכיים למעלה שפיציות וקשות (למטה הם עגולות ורכות יותר) יש לה המון רוק , היא לא אוכלת טוב (לועסת את הבקבוק כל הזמן) ישנה הרבה ולא רגועה.

בסה"כ זה סימנים של שיניים, אבל זה לא נראה לי הגיל בכלל, והגדולה היה לה גם חום ואוזניים וצרחות כשהיא הוציאה שיניים אז למרות כל התופעות היא נראית לי רגועה מידי בשביל שיניים.

מה אתן אומרות?
2 תגובות
עמוד 1
  • לשקד יצאו שיניים ראשונות בגיל 4.5 חודשים, אז הכל יכול להיות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כמו שכתבה מילנוש הכל יכול להיות. שקד שלי ירקה וירקה וירקה וכל חום חשבנו שזה שיניים והיא גדלה וגדלה ושם שן לא יצאה וכבר היינו מודאגים ושימי לב טוב השן הראשונה יצאה בגיל שנה ושמונה!!!!! ועד אז היא אכלה הכל הרופאה כל הזמן אמרה שעד גיל שנתיים וחצי לא עושים כלום ואבא שלי היה כל כך מודאג ובסוף הכל יצא.

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה