היי מזמן לא הייתי כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם מזמן לא הייתי ..כול הזמן אמרתי שאני יירשום ואני חייבת לדבר על זה .... הלכנו לרופא שהוא מומחה לפריון ולידה.. אחרי בדיקת זרע שבעלי בייצע שייצא תקין חוץ מאיזה ערך אחד שהיה נמוך ב1% אבל הרופא אמר שזה לא כול כך נורא ושבעוד חודש שבעלי ייבצע שוב את בדיקת הזרע ונחזור אליו.
    ואני .... אני לא יודעת איך כול הבלאגן נופל עליי..... הוא אמר לי שייש לי איזה שהוא הורמון שהוא גבוהה.. זהו הורמון גברי ובגלל זה אני לא מקבלת מחזור באופן מסודר ושאני הלך לרופא אנדקרינולוג לייעוץ... וכמובן זה מה שעשתי.... ומה שהוא אמר לי לא היה משמח בכלל.....
    היועץ שהוא נתן לי זה שאני צריכה לקחת יומים כול 6 שעות סטיראוידים בכדי שזה ייסדר לי את רמת ההורמון.... וגם הוא אמר לי שעכשיו בכלל אסור לי לנסות להיכנס להריון בגלל ההורמון הזה אם אני ייקלט עכשיו ותיהיה לי בת אז יש פה בעיה רצינית כי יכול להיות שהמין שלה לא יהיה מוגדר . אם זה בן זה מצוין. אבל עכשיו אני רוצה למות אין לי כוח לזה למה דווקא לי ואני לא יכולה לדבר בנוגע לזה אם אף אחד כי הדבר הראשון שאומרים לי "שאני מביאה לעצמי בעיות" מה אני עושה.....
    אני כבר מרגישה שזה לא יהיה וזה לא יגיע

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
5 תגובות
עמוד 1
  • באמת לא היית פה הרבה זמן...ברוכה השבה...
  • שושי תודה רבה על המילים החמות והלוואי שהייתי כול כך אופטימית אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות ..... אני מרגישה רעעע.. אני פשוט לא יודעת מה לעשות ... את האמת אחרי הביקור אצל מומחה לפיריון שאלתי את בעלי אם הוא בטוח ב100% שהוא רוצה להתחיל לבדוק ולראות מה קורה ... והוא אמר לי שכן אבל לפי הפרצוף שלו לאחר הביקור שהיינו אצל האינדרקונולוג זה לא היה נראה טוב
    אני מפחדת שהוא ייתבאס.... ויירים ידיים

בעזרת ה' נעשה ונצליח...

• היי
    אל תתיאשי כל כך מהר.
  • תשמעי. כל אחת עם הסיפור שלה. תסתכלי במה שאנחנו רושמות כאן.
    לרובנו לא קל והדרך ארוכה ומפותלת.
    לשושי לקח שנה להקלט, לי היו 2 הפלות טבעיות.
    ואני לא מדברת על אלו שנמצאות בפורום פוריות.
    כן, יש את אלו שזה בא להן בקלות וההריון קל אבל כמו שאדווה פעם עודדה אותי, אולי יש להן בעיות אחרות של פרנסה או זוגיות ....
    אבל להרים ידיים? מה פתאום. הרי זה לא שאין פתרון לבעיה שלך. ומניסיון הרופאים הרבה פעמים מפחידים ונותנים את התרחיש הגרוע מכל כי הם פוחדים על התחת שלהם (במקרה שחלילה משהו יקרה עם רוצים לכסות את עצמם משפטית..).
    אני מטופלת אצל אנדוקרינולוגית בשל בעיה בבלוטת התריס בבלינסון.
    עברתי אליה לאחר שהייתי מטופלת אצל אנדוקרינולוגית בהדסה עין כרם שאמרה לי שגלל חוסר האיזון שלי שלא אצפה להכנס להיריון בזמן הקרוב (הייתי אז אחרי ההפלה הראשונה). אחרי שבוע גיליתי שאני בהיריו שני. עזבתי אותה בשל חוסר הרגישות שלה, להגיד דבר כזה למישהי שעברה הפלה? ושהוא בכלל לא נכון?למה לתת את מקרי הקיצון?? הנדירים?? כך גם אצלך.
    האנדו' החדשה אמרה שיכולות להיות בעיות אבל ממש לא בערכים של חוסר האיזון אצלי, נתנה לי אלטרוקסין ותוך שבועיים !!!! התאזנתי!!
    אם תרצי- אוכל לתת לך את השם שלה. קובעים תור ומביאים טופס 17 מהקופה.
    לגבי הבעיה שלך, כפי הבנתי מדובר בערכי deah גבוהים

• אני מנסה כול כך לא להתייאש אבל מה אני ייעשה אני לא יודעת.... אני מנסה לא להיות בלחץ ואני מנסה להרגיע את עצמי ובאמת להגיד שהכול יהיה בסדר וזה ייתאזן מחר אני צריכה ללכת שוב לבדיקות דם בכדי לבדוק אם ההורמון הזה התאזן לאחר שלקחתי את התרופות שהרופא נתן לי אבל אני לא יודעת ....
    בעזרת ה' הכול יהיה טוב.... אנכנו מנסים לשמור על אופטימיות

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה