היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףףף התייאשתי כבר - היום זה היה השיא! בשבועיים האחרונים מוריה עושה לנו ת'מוות עם הצחצוח! פשוט לא מוכנה לצחצח שיניים!!! מה לא ניסיתי? שיכנועים, הסברים, פשוט לא מוכנה! כבר קרה שלא צחצחה שיניים בבוקר ובגלל זה לא קיבלה מתוק כל היום. אני לא יודעת איך זה אצלכן, אבל אצלי אם היא לא מצחצחת שיניים אני כבר בסרטים איך החיידקים אוכלים לה את השיניים..... זה לא צחוק, לאחיין שלי סה"כ בן 6 כבר יש יותר מ-6 סתימות.... אז זה עצבים כל בוקר וכל פעם לפני השינה! כבר קרה שצחצחתי לה בכוח! לא מתאים לי אבל אחרי שלא צחצחה גם בבוקר - לא יכולה להשכיב אותה לישון בלי צחצוח! היום בגלל הצחצוח כל כך התעכבנו שבעלי כבר היה צריך ללכת לעבודה ואני הייתי צריכה לקחת אותה למעון בקור יחד עם תהילה ועוד תינוקת שאני עושה לה בייביסיטר! (ממש סחבתי 4 תינוקות אם מחשיבים את זה שבבטן
16 תגובות
עמוד 1
גם אצלי אותו סיפור עם הקטנה, בבוקר אני נותנת לה את המברשת לבד והיא משחקת איתה בפה. בערב אני לא מותרת לה ומשכיבה אותה על המיטה ועושה את זה כמו משחק: אני מצחיקה אותה ומצחצחת תוך כדי.
מיטל
היה איזה שינוי בשבועיים האחרונים? הלחץ שלך גבר בעקבות הסתימות של אחיינך? יכול להיות שהעברת לה את הלחץ והיא עושה דווקא? אולי מברשת חדשה? או משחה? אם עבורך צחצוח שיניים הוא ערך עליון, כבר הסברת וניסית ושכנעת ודבר לא עזר - אחרי 3-4 פעמים שתודיעי לה שעכשיו מצחצחים ולא משנה מה ואיך, בלי עצבים, בתקיפות, גם אם צריך במעט כוח - היא כבר תבוא לבד. חוץ מזה - ניסית לקחת אותה להצגה קריוס ובקטוס? חברות שלקחו את ילדיהן אמרו שזה עזר מאוד (הסיפור קצת ארוך). ודבר נוסף - היא כבר היתה אצל רופא שיניים? אולי זה הזמן לקחת אותה, לראות מה קורה בפה שלה, שהרופא יסביר לה כמה חשוב לצחצח, ואפשר גם לבקש בגן לעשות "שבוע ניקיון" (בד"כ זה נעשה לקראת פסח) ואז באחד הימים להביא מברשות ומשחות שיניים - והן יסבירו איך ומה ואת החשיבות. על מעין השבוע ניקיון הזה עשה עבודה מצויינת. וגם - אני לא יודעת אם זה עדיין קיים - אבל בעבר היתה אופציה של לשים חומר על השיני חלב למניעת עששת. אולי כדאי לעשות לה את זה עקב הפחד שלך.
שום שינוי מיוחד שאני יכולה להצביע עליו..... יש לה אמנם מברשת חדשה (וגם מחזיק מברשות חדש ומגניב) - אבל זאת לא הסיבה, מוריה מאוד אוהבת את המברשת שלה (גם בצבע האהוב עליה - אדום!) ויודעת להגיד לי אם המברשת מציקה לה (הייתה לה מברשת כזאת ש"כואבת לה" ואני לא מצחצחת לה בה.) צחצוח שיניים הוא לא "ערך עליון" עבורי, לא צריך להגזים, אבל זה ממש ממש מרגיז כשהיא מסרבת ומעכבת גם את היציאה בבוקר וגם את השינה בלילה... ואני מנסה באמת את כל הגישות, גם האסרטיבית לא עובדת היא פשוט יותר מתנגדת! יש לי את הספר של קריוס ובקטוס, מתאים יותר לילדים גדולים, אבל ניסיתי להראות ולהסביר לה מה קורה בתמונות. יש לה גם ספר אחר שמדבר על צחצוח "יוני סוכריוני" שמאוד אהבה ומדקלמת אותו בע"פ, אבל זה ממזמן - עכשיו כלום לא עובד עליה, לא יודעת מה עובר עליה....
מדבקות זה רעיון מצוין!!! אפשר לעשות טבלה שבועית או חודשית.
ברוך השם אין לנו את הבעיה הזאת, אך ורק בזכות בעלי
או קיי..... חשבתי על משהו..... אני אצייר לכל יום מברשת שיניים ויהיה ציור של שמש לבוקר וירח לערב ונראה אם זה יצליח.....
כבר היה שרשור כזה לא מזמן, ואחת הבנות הציעה לומר לילד/ה שיש לו אוכל בשיניים, לפי מה שאכל היום. למשל אני אומרת לשקד "אוי יש לך שניצל בשיניים, בוא ננקה אותן, והנה מלפפון וגמבה והנה חביתה..." הוא פותח את הפה ונותן לי לצחצח בשקט מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
היי אורית, אנחנו מצחצחים לילדים באמבטיה כחלק מהניקיון הכללי של הגוף. יש לנו הסכם- קודם אמא/אבא מצחצחים לכם ואחר הם מצחצחים לבד. גם אנחנו "מוצאים" דברים בפה כמו שסיפרה מילנה וזה מאוד מצחיק אותם.אכן טיפ מצוין!
אני מקווה שמוריה תחזור לצחצח במהרה!
[
אנחנו כמו זהר. מצחצחים באמבטיה. קודם הן לבד ואז אמא עוזרת. בבוקר הן מצחצחות לבד. הטיפים שנתנו לך נשמעים טובים מאוד
זהו, הדף מוכן! אפילו השקעתי בציורים
גם אמילי נורא צוחקת כשאני מוצאת לה שאריות אוכל
נוגה! ממש לא נפגעתי
אני לא מסכימה איתך- אם אמרת היא לא חייבת להקשיב
טוב, אז אנחנו לא מסכימות בעניין הזה...
יש שיטות של עונשים ושיטות של פרסים. נראה שעד עכשיו היא קיבלה ״עונש״ על זה שהיא לא מצחצחת. בשיטות שלך יכשיו זה הולך על פרסים ובדרך כלל זה יותר מוצלח ונעים... בהצלחה
אדיר מתחיל את גיל המרדנות עד עכשיו הצחצוח היה קל עכשיו הפך קשה אני אומרת לו תעשה אריה והוא כאילו שואג ואני מצחצחת