LITTLE - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי מה שהבנתי ושרשמת כאן בפורום עברת 2 הפלות טבעיות.
    את עשית בירור כתוצאה ממה זה נגרם?כי אני מאמינה שאחרי שהבטא שלי תתאפס לאחר ההפלה אני אלך לרופא להבדק ולהתייעצות ואני מאמינה שהוא יעשה לי בדיקת הורמונים.
    ההפלות שלך נפלו לבד או שהצטרכת הערבות של גרידה ובאיזה שבועות זה קרה לך והאם חיכית בין 2 ההריונות או שלקחת הפסקה בין הפלה להפלה?
    http://www.holdthatpic.com/
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    הפלה ראשונה- שבוע 10. החלו הכתמות. הרופא שלי היה בחו"ל אז נגשתי למיון ושם התברר כי העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8+3. נאלצתי לעבור גרידה כי לא יצא לבד.
    אחרי שבועיים שהגעתי לביקורת, הרופא שלי אמר שמבחינתו אני יכולה לנסות ולהורות בשנית מייד, את גיל ההיריון הוא יקבע לפי אולטרסאונד ולכן אין צורך לחכות לוסת (היום רופאים ממליצים להמתין וסת אחת כדי שיהיה להם קל לקבוע את גיל ההריון אבל עם מכשור משוכלל זו לא בעיה).
    התחלנו לנסות ונקלטתי בניסיון החמישי, היינו חודש חמישי אחרי ההפלה.
    כשהגענו לאולטרסאונד ראשון לוודא תקינות ההריון, לא נמצא דופק, גיל ההריון לא תאם את גודל העובר, היה הד עוברי ושק הריון. באולטרסאונד שבוע אחרי כבר לא ראו בכלל עובר, רק שק, הפלה בשבוע 5+3.
    הרופא שלי אמר שאפשר להמתין שבוע שאולי תתחיל הפלה טבעית, אבל אמר שזה יכול לבוא בדימומים קשים ופתאומיים ואז זה ישר למיון ובגלל שאני רציתי שהוא יבצע את הגרידה, העדפנו לא להגיע למקום הזה ועברתי גרידה נוספת.
    אחרי ההפלה השניה הוא הפנה אותי להמטולוג לבירור קרישיות יתר.
    הוא אמר ש- 2 הפלות זה עדיין בגדר הסטטיסטיקה והוא לא רוצה שנכנס סתם להיסטריה ושנתחיל עם בדיקות פולשניות.
    בגלל שיש לי בעיה בבלוטת התריס, ולאור ההפלות האנדוקרינולוגית שלי הפנתה אותי לפרופיל הורמונלי.
    פרופיל הורמונלי יצא תקין.
    בדיקת קרישיות יתר יצאה תקינה למעט אנטיקרדיוליפין מעט גבוה. עדיין לא מרמז על apla (קרישיות שגורמת להפלות חוזרות) ואני צריכה לחזור על הבדיקה (צריך טווח של 12 שבועות שטרם חלפו).
    הרופא שלי אמר שמבחינתו זה תקין ושנמשיך לנסות להרות רגיל.
    לא היינו שקטים ולכן הלכנו להתייעץ עם קופרמינץ שהוא מומחה להפלות חוזרות, פיריון וסיכון גבוה.
    לאור ההסטוריה שלי, ולאור העובדה שהוא לא מאמין שאשה צריכה לעבור 3 הפלות עד שתקבל טיפול כי "זה הפרוטוקול", הוא המליץ לי בהריון הבא על לקיחת נרות אנדומטרין(פרוגסטרון) 2 ביום עד שבוע 9 (למקרה שאולי הבעיה זה אי ספיקת הגופיף הצהוב) פרדניזון (סטרואידים לטיפול בנוגדני הטיירואיד=בלוטת התריס) עד שבוע 13 והזרקת קלקסן+אספירין החל מבטא חיובית.
    היה והבדיקות החוזרות של הקרישיות יחזרו שליליות, נשקול המשך הטיפול במדדלי הדם.
    חפרתי, אבל את שאלת

• יאוווווווווווו
    ליטל זה בדיוק המקרה שהיה אצל קרובה שלי ...והיא גם אצל קופרמנץ...
    והיא כבר בהריון!!!!!!!!!!!!!!! עברה את השליש הראשון שהוא המסוכן...והכל דבש
    אמן אצלך גם!!!
  • שיר מותק, תודה!
    אומנם צרת רבים אינה חצי נחמה עבורי, אבל סיפורים דומים לשלי עם הצלחות בסופם מעודדים אותי ונותנים לי תקווה לגבי העתיד

• תודה מותק על התשובה המעמיקה אני מאמינה שאני אלך גם לרופא לבדיקת אולטראסאונד ולאחר מכן נראה מה הלאה לי אמרו לשמור לפחות 2 מחזורים בבית חולים למרות שזאת הפלה טבעית ללא גרידה.
  • את עוברת איזה טיפולים הורמוניליים? יכול להיות שבגלל זה אמרו לך לחכות 2 מחזורים..
    אבל תתיעצי עם הגינקולוג שלך הכי טוב.. הרופאים בבי"ח לפעמים זהירים מדי.
    בהצלחה!

• אני עברתי לפני חודשיים טיפול אחד -הזרעה 1 ונגרם לי גירוי יתר והייתי אושפזת כשבוע בבית חולים,התחלתי טיפול כי לא קבלתי מחזור כ-8 חודשים ורופאים הלחיצו אותי שאני לא מבייצת ונלחצתי ופשוט עשיתי טעות שהתחלתי עם זה כי אם היתה לי טיפת סבלנות זה לא היה קורה,יש לי ילד אוטו בן שלוש איתו נקלטתי בחודש ה1 ספונטני.
    עכשיו מה שקרה עכשיו.........זה שהייתי בחודש הפסקה ואני ובעלי קיימנו יחסים רגיל וכנראה שחזר לי הביוץ וישר נתפסתי אבל זה לא החזיק מעמד ועברתי לפני שבוע הפלה,לדעתי זה קרה בגלל כל הבלאגן עם ההורמונים כי מה שהבדיל זה רק מחזור אחד.
    ועכשיו בגלל שאני מפחדת ממה שקרה לי הייתי רוצה לשמור לפחות 2 מחזורים אבל עוד לא הייתי אצל רופא לבדיקה אני אמורה לעשות בדיקת בטא ביום ראשון ולראות שהיא ירדה ואז נראה מה הרופא חושב אולי הוא גם יתן לי לעשות בדיקת הורמונים.
    אני מתכוונת בפעם הבאה לנסות טבעי.......זה ברור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה