מה יהיה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת לומר לכן כל הכבוד! איך אתן עושות את זה? אני בחודש הראשון שלי- רק החודש הפסקתי לקחת גלולות אחרי שנים, המחזור מאחר לי בשבוע ואני כבר מטפסת על הקירות וזה רק חודש ראשון!!! החוסר ואות הזה משגע אותי... עשיתי שתי בדיקות ביומיים הראשונים לאיחור ויצא שלילי. ביום החמישי והשביעי לאיחור עשיתי בדיקה של "כן או לא" ובשתי הפעמים יצא בC קו חזק וברור לאורך וב T קו חלש מאוד לרוחב שנעלם אחרי כמה דקות. מה אני אמורה להסיק מזה? זה מתסכל כל ההתעסקות הזו כשהמחזור לא מגיע חבל שאי אפשר פשוט לדעת אם כן או לא בלי לחפור בזה כל כך הרבה.

רעות
3 תגובות
עמוד 1
  • אויייייייייייי מתוקנת

אני הפסקתי גולולות לפני כחצי שנה -אחרי כמעט 10 שנים לקיחה ברצף.
    היתי בטוחה שישר אקלט...כמו אחותי ועוד כמה שאני מכירה...
    אך אני כבר בחודש השביעי של הניסיון...
    וכולי עוד תקווה.
    עצה לי-תספרי את הימים...ובעיקר בימי ביוץ תשתדלו יותר...
    והאמת, שב3 חודשים הראשונים אחרי שהפסקתי גלולות המחזור ממש לא היה סדיר אצלי...ואפילו בחודש ה3 לניסיונות הוא היה כ40 יום שבדרכ אצלי 28-30 יום....
    ואז הייתי בטוחההההההההההההההה שאני בהריון!!!! ועשיתי אפילו בדיקת דם בטא-לבדיקת הריון
    קיצר
    מילת המפתח -סבלנות!!!
    והעיקר-בכיף ובלי לחץ
    מאחלת לך לנקלט במהרה
  • תודה :)

רעות

• מוזר שהיה פס שני והוא נעלם
    אולי את בהריון וזה ממש בהתחלה..
    תעשי בדיקת דם כדי שתדעי בוודאות, גם חסכוני יותר.. חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה