עידכון לגבי הניתוח שדנדוש עברה לפני חודש - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו היום בביקורת אצל הרופא מרוב שהחדיר לה את הצינוריות מעולה הוא בעצמו בקושי ראה אותן הן במקום הכל תקין יש עדין דמעות והפרשות נכון לשלב זה אמר אין 100 אחוז אלא רק 85 אחוז שזה גם גבוה בהקשר לדמעות והפרשות אמר לנקות (להמשיך) עם המגבונים של דר' פישר המיוחדים לעיניים אין מה לעשות אבל גם רק באויר לא עמוק בעין כמובן אסור לגעת בעין ולשמור ביקורת הבאה עוד חמישה חודשים באוגוסט הוצאת הצינוריות לפני שיצאנו משם דנדוש ניגשה אליו ומה אומרת לו החצופונת הקטנה?????? אתן נקרעות אני רוצה הפתעה, הייתי טובה עכשיו הפתעה
22 תגובות
עמוד 1
תודה רינת ועכשיו טיפים בבקשה איך אפשר להגיע לילד בעל הפרעות קשב? איך אוכל להצליח ללמד אותה מה שצריך בגילה? עיצות יתקבלו בברכה איך לעזור לה למצות את יכולות הלמידה שלה? אגב את שמה היא כבר מזהה בקלות שואלים אותה והיא מראה בגן את העבודות שלה שתלויות היא ישר מזהה את העבודה שלה ומראה ומצביעה על השם
מקווה בשבילכן שבאוגוסט תקבלו תשובה שהכל 100% לגבי ההפרעות קשב, אין לי מושג מה לרשום כי אני ממש בור ועם הארץ בעניין אבל אני בטוחה שגם בזה הכל יהיה בסדר
שמחה על החדשות הטובות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה יופי שהכל בסדר ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....
מקווה שהניתוח הצליח ושהכל ילך וישתפר
מי אמר לך שיש לה הפרעת קשב????? ממה שאני הבנתע, עד גיל 5-6 אי אפשר לאבחן הפרעות קשב.
שימשיך תקין ובשורות טובות
שמחה לשמוע שהכל מסתדר!
לגבי ההפרעת קשב - אני חושבת כמו טוטילה....נראה לי שזה מוקדם מדי לגיל שלה, גם אור שלי מאבדת סבלנות לפעמים...וזה מובן לחלוטין מייל:[email protected] מסנג'ר: [email protected]
שמחה לשמוע בשורות טובות
איזה בשורות טובות כל הכבוד לקטנטונת הזו
ברוך השפ שהכל תקין
תודה לבנות שתמכו לגבי ההפרעות קשב אפשר גם בגיל הזה לאבחן גם הבעיה הגנטית לא מפחיתה מזה אלא מוסיפה חוץ מזה גם אבא שלה (הגרוש שלי) והבן שלו עם הפרעות קשב והיפר
ממי העיקר הבריאות ושימשיך כך
העיקר הבריאות שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תודה
איזה יופי שהניתוח עבר בהצלחה [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מחזיקה לכן אצבעות שהמצב ימשיך להשתפר
זהו שהאמת דנדוש אובחנה אך......................... ביקשו לחזור על הבדיקה כעבור שנה שוב כי הבדיקה ארכה כמעט שעתיים חק מן הזמן ישבה ושיתפה פעולה חלק עמדה חלק התפזרה לכל הכיוונים וזה קורה עדין דנדוש לא יכולה לשבת יותר משתי דקות גם אני לא יכולה ללכת איתה למסעדה בית קפה או כל בילוי כי היא לא מוכנה לשבתודנדוש נכון לעכשיו יותר צריכה וזקוקה ורוצה פעילויות בחוץ שלא מצריכות לשבת אך גם לא לרוץ וצאיכה להיות יותר יחפה בגלל ההליכה שלה אז קשה אבל מאתגר בהחלט ואני שמחה שיש לי אותה והיא שלי ואני עם הילדה בהכל באש ובמיים שבוע שעבר אחד האבות של הילדים בגן שאל אותי מאיפה יש לי את הכוחות להתמודד עם כל מה שעברנו במהלך שנה אחת אמרתי לו שדנדוש היא שנותנת לי כוחות עם כל החיוכים שלה הצחוק השובבות שימחת החיים המילים "אמא טובה את הכי יפה בעולם , אמא מתוקה מותק שלי, חיבוק נשיקה"
שיהיו רק בשורות טובות !!
היי, אני שמחה לשמוע בשורות טובות על דנדוש ומקווה שהצינוריות באמת ישפרו את המצב..