יום שמח יום עצוב. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות .
    אני חייבת לפרוק כמו שרובכן יודעות אני כבר 3 חודשיים פרודה מבעלי ואנחנו בהליכי גירושין. רק סיון לולי שבלולי ומאיה יודעות את הסיפור ואת הסיבה .
    לא בא לי להיכנס לזה כי זה סיפור ארוך בכל אופן .
    מחר ב10 לחודש זה יום הנישואים שלנו 3 שנים . לפעמים ניראה לי שאני ממש מיתגברת על זה וכיף לי ואני מרגישה חופשייה ופיתאום בבום אחד הכל מישתנה אני פיתאום חושבת על המצב וניהיה לי עצוב . אפילו עכשיו אני רושמת לכן ואני עם דמעות בעיניים (יכולה למלא את הכינרת)כל היום הייתי במצב רוח טוב ופיתאום ניזכרתי שיכולתי מחר לחגוג יום נישואים אז התהפכה לי הקופסא כמו שאומרים.
    אני לא מיתחרטת בשום תהליך שאני עוברת ויודעת שיש לי עוד הרבה לעבור.אבל עדיין אף פעם לא תיארתי לעצמי שאני יתחתן יקים משפחה ובום הכל מתפרק לי בפנים אני מודה לה' שיש לי את ההורים שלי אחרת אני הייתי הולכת לאיבוד ואחד החששות שלי הם אם אני ישאר לבד בלי בן זוג לא שאני ממהרת עכשיו אבל בכל זאת קשה לי ועצוב לי עם הלבד הזה . יש לי חברות בעבודה רווקות וצעירות שיוצאות ומבלות במועדונים וביום שישי היצטרפתי אליהם וממש נהנהתי אבל באיזשהו מקום אמרתי לעצמי כאילו מה אני עושה פה יש לי ילדה בבית , אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל אני עדיין צעירה סך הכל בת 28 והדלת עוד פתוחה בפני.
    אז רציתי לדעת יש פה כמה גרושות ואמהות חד הוריות באמת מעניין אותי לדעת איך קמים על הרגליים ומתחילים פרק ב לא מדברת על חתונה עכשיו אבל על קשרים עם גברים,בילויים . בטח אתן חושבות שאני איזה ***** ואני הכי לאאא שבעולם אפילו לפני שהכרתי את בעלי לא הייתי כזאת הוא בסך הכל הגבר ה2 שלי ובגלל זה אני עדיין מרגישה חוסר ביטחון להיפתח לגברים אמאלה אני ממש מפחדת מזההההההההה. למרות שיש לי עוד זמן ללהיות גרושה ניראה לי תהליך ארוךךךךך
    מרגישה שממש חפרתי לילה טוב בנותת
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמייי


  • שלומיתוש צר לי על מה שאתם עוברים

  • אין מה לעשות - לפעמים עדיף הלבד מהביחד. גם אני התגרשתי - התחלתי תהליכי גירושים בגיל 20 - הייתי ממש צעירה ובמקום ליהנות מתקופה שאמורה להיות אחת הטובות (חיילת משוחררת וכל מה שמשתמע מזה) הייתי עצובה וירדתי 12 קג' בלי להרגיש. אמנם התגרשתי ללא ילדים כי למזלי לא הלך לנו, אך האמיני לי שזה היה מספיק קשה גם כך. התגרשתי בגלל אלימות חד פעמית מצידו ולקחו לי כמה שנים טובות לקבל אומץ ולהיכנס למערכת זוגית חדשה. עם הזמן התפתחתי - למדתי, עבדתי, חסכתי כסף ולמדתי להכיר את עצמי טוב יותר. עד גיל שלושים לא חשבתי שאני רוצה בעל בשביל להקים משפחה ואפילו חשבתי על היריון ללא בן זוג ברקע - אבל הזמן עושה את שלו - ומצאתי גבר מדהים, מיוחד וטוב לב שאיתו הקמתי בית, ילדתי בן ומחכה לילדה בקרוב ואפילו התפשרתי על חתונה - כי הוא היה רווק כשהכרנו ולא רציתי למנוע ממנו את הזכות לעמוד תחת החופה.
    אני מאמינה שגם את תצלחי להתגבר על הפרידה והגירושים הקרובים ומאחלת שההתמודדות לא תהיה ארוכה מידי ובהמשך תמצאי מישהו שתוכלי להתמסד איתו יחד עם הבת היפייפיה שלך, תקימו בית משלכם ותלדו ילדים יפם וטובים- אמן!!!


  • מאמי
  • תודה בנות זה מעודד אותי התגובות שלכן.
    הום קמתי קצת מצוברחת אבל מהר חזרתי לעצמי כשראיתי את תאיר מחייכת ומחבקת אותי אז אמרתי לעצמי יותר טוב מזה אני לא יכולה לבקש מהאושר שהילדה שלי מכניסה לי לחיים.
    אני טיפוס כזה שגם כשעצוב ורע לי אני תמיד מחייכת וצוחקת עם אנשים שנמצאים בחברתי וזה לא מצביעות זה פשוט אני ומי שמכיר אותי יודע.
  • אוי ממי שלי


  • יקירתי - מחזקת אותך מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה