היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. האמת שהמון המון זמן לא הייתי בפורום. קצת רקע: יש לי ילד מקסים בן שנתיים וחצי. לפני שנה וחודשיים עברתי הפלה לאחר שמנהל מחלקה "לא ראה" את לב העובר טוב ולכן הפנה אותי לבדיקת אקו לב עוברי שנעשה לאחר 3 שבועות. הסתבר לנו שמבצע הבדיקה כבר ידע מראש למה באנו והתוצאה של הבדיקה היתה שאנחנו חייבים לעבור הפלה (שבוע 18). רק אחרי שלושה שבועות בוצעה ההפלה ( שבוע 21) למזלי 2 מ"מ בהיקף הראש והייתי צריכה לעבור לידה מוקדמת. מאז ועד היום אנחנו מנסים להיכנס להריון. החודש שבוע איחור, תופעות של הריון ( מנסיון ) ו... 2 בדיקרות ביתיות שמראות פס חיובי ו.... שוב בסופו של דבר הגיע המחזור. הרופא הפנה אותנו לטיפולי פוריות, צילום רחם, בדיקות דם וכו'. ולכן בנות אני אומרת כמו שבעלי אומר לי הכל לטובה וכולכן תהינה בהריון מדהים ויהיו לכן ילדים מקסימים אז עוד חודש ננסה שוב והכי חשוב נשמור על חיוך. אז בנות שתהיה לכן שבת קסומה עם אופטימיות והמון אהבה ושהחודש ניצור בתוכנו חיים של אהבה אז למרות האכזבות תמיד תסתכלנה לעתיד כי שם ממתין לנו תינוק מדהים.
3 תגובות
עמוד 1
וואי את מדהימה!!!!!!!! ממש חיזקת אותייי!!!!! [center]
מהממת אחת תודה רבה
כול הכבוד לכם על האופטימיות והלוואי והייתי יכולה להיות כזה אופטימית וחיובית ...... יש לך מזל שייש לך כבר אחד בבית באמת מילותיך מחזקות ובעזרת ה' שהחודש הזה יהיה החודש שלנו