:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1
  • תהי חזקה יקירה.. תראי כתבתי לך בפורום השכן...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • יקרה שלי
    אני כל כך מצטערת לשמוע, אני יודעת בדיוק מה את עוברת, לצערי הרב בשבוע שעבר עברתי גרידה אחרי שבאולטרסאונד נצפה דופק איטי ויומיים לאחר מכן הוא פסק, כל כך קיוויתי שאצלך זה יסתיים אחרת.
    אני מחבקת אותך חזק ומקווה שימים טובים יותר יגיעו.
  • אני כל כך מצטערת לשמוע,אןף זה לא מגיע לך

• אני כל כך מצטערת לשמוע...אין מילים שינחמו אותך כרגע את זה אני יודעת...אני מאוד מקווה שבעלך חזר ולפחות שאת לא לבד כרגע!!! תהיי חזקה אני בטוחה שההריון הבא יהיה תקין ויביא איתו ילד/ה מקסימם לעולם!! תתחזקי ותדעי שהכל קורה לטובה גם אם באותו הרגע זה לא נראה לנו..
    קבלי הרבה ובע"ה בקרוב נשמע על הריון נוסף
  • אני כל כך מצטערת לשמוע ומי כמוני מבינה מה את עוברת,אני עברתי את זה שבוע שעבר וזה באמת כואב נפשית אני כמה ימים לא הפסקתי לבכות,אבל מתישהו גם הדמעות נגמרות ואני מנסה להתאושש אני מקווה שתהיי חזקה ורק הזמן יעשה את שלו ויהיה בסופו של דבר טוב הכל לטובה ויש משהו יותר טוב שמחכה הכל מלמעלה.
    תרגישי טוב מתוקה זה יעבור מבטיחה לך

http://www.holdthatpic.com/
  • הוי אלוהים, דווקא הייתי ממש אופטימית, אני מתבאסת בשבילך מאוד,רק דברים טובים !
  • אוףףףףף גם אני עברתי יום חמישי גרידה
    ואני כל כך מבינה אותך אין לי פשוט כוח לאף אחדד
    אבל בעה יהיו בשורות טובות לי ולך ולכולםםםם
    תהיי חזקה שולחת לך מלא

• חיבוקים ונשיקות
    גם אני עברתי גרידה לצערי, זה כואב אבל לא נתתי לעצמי ליפול יותר מיום-יומיים,
    ופשוט בכוחות מחודשים קדימה- אין ברירה לצערי.
    אל תתיאשי, התינוק שלך יגיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה