שאלה לכל ההריוניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי כרגע מנסים להכנס להריון ואני 5 ימים אחרי ביוץ שזיהיתי בעזרת ערכה. שאלתי אליכן האם למישהי היו כאבי מחזור מלווים לעיתים בדקירות מיום אחרי הביוץ עד האיחור ובסוף התגלה הריון? כאבי המחזור בעיקר מטרידים אותי..

חן
11 תגובות
עמוד 1
  • מישהי???

חן
  • ברור... כאבי מחזור עם דקירות די אופייני לתחילת הריון עד שבוע מאוחר כי זה אומר שהרחם מתרחב.... אפילו עם דימום והפרשות חומות... אפילו בהשרשה זה קורה.... אז יכול להיות כמה ימים אחרי הביוץ ...

בהצלחה והלוואי ונשמע בשורות טובות
  • היי, אני לא יודעת מתי היה הביוץ שלי
    אבל קצת לפני שגיליתי שאני בהריון ועד עכשיו (שבוע 10) עוד יש לי כאבים ממש כמו כאבי מחזור מלווים בדקירות....
    מקווה בשבילך שזה זה!
    בהצלחה

• אני כבר אחרי ולא היה לי תופעות
    אבל המון בהצלחה
  • מאמי, מאחלת לך שהחודש הזה הוא החודש שלך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לי איחר בשבוע המחזור והיו לי ממש כאבי מחזור וסתם דיברתי עם חברה והיא אומרת מותק את בהריון והתוכחתי איתה מה פתאום אני מרגישה שאני הולכת לקבל... בקיצור במשך שלושה חודשים ראשונים היו לי כאבי מחזור ללא המחזור וללא הפרשות דם...
    מחזיקה אצבעות
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

• בטח, כל ההריונות שלי התאפיינו בכאבי בטן מנדנדים, בבטן התחתונה ובדקירות לא נעימות
    אני מקווה שאת נקלטת

• האמת שאין לי מושג מתי היה הביוץ שלי. היו לי פה ושם התכווצויות בהתחלה אבל זה כשכבר ידעתי שאני בהריון.
    מאחלת לך שתקלטי החודש
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לי היו קצת כאבי מחזור שבוע ימים אחרי הביוץ
  • לפני שגליתי שאני בהריון היו לי כאבי בטן חזקים ממש כמו לפני המחזור
    וגם דקירות היו לי לפעמים עדיין יש לי... בהצלחה

• הי שלום אני צריכה תעזרה שלכם
    אני פיספסתי את יום הביוץ שלי אבל ליפני יום הביוץ קיימתי יחסים יש לי שאלה ואשמח עם תוכלו לעזור לי
    אני ב 21 קיבלתי מחזור ב26 עשיתי הפסק
    וקיימתי יום בשני באוגוסט פעמיים וגם אחרי קיימנו
    כמה ימים בודדים
    כרגע אני מרגישה דקירות בבטן ובגב התחתון
    וכאבי בטן
    עשיתי בדיקה דם להריון ובדיקות כלליות
    הרופא היתקשר ואמר משהו לגבי כדוריות לבנות
    ושכדאי שאני יעשה בדיקות חוזרות כמו ספירת דם
    ואז הם יבדקו מה זה נישארתי עובדת עצות ליפני שאני יעשה תבדיקה הזאת ....אשמח לדעת מה זה
    תודה רבה אשמח לתשובה מוקדמת ליפני שאני יעשה תבדיקות ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה