היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מדהימה עם כביסות הבגדים של הבנות אם הם פולטות גזר או ברזל לא יוצאים לי נקיים אני משתמשת בתינוקלין ובמרכך של בדין לתינוקות עם מה אתן משתמשות ואיך אני מורידה את הכתמים מהבגדים שלהן??
13 תגובות
עמוד 1
צריכה להחליף סרגל דחוף שימי אוקסיג'ן ישר איך שיש כתם שתפי במים ואז למכונת כביסה שבת שלום [center]
אין לי מושג איך משנים את הסרגלים
ברזל אין שום סיכוי להוציא, לפחות אני לא הצלחתי (כשעמית היה תינוק) רק עם אקונומיקה אולי וזה לא מומלץ בקנדה לא נותנים ברזל חחח [URL=http://www.eliad.org]
תראי אני ניסיתי הכלללללללללללללללללללל ופשוט שום דבר לא הוריד לי אף כתם. אחרי כמה דיונים פה על מכונות כביסה הבנתי - זה לא אני זאת מכונת הכביסה
אני מודה,שאני משקיענית בכביסה..קשה לי כבר ל"רדת" מהעץ-הזה,מבחינת להתחיל ולחפף..
קליה זה בסדר לקטנטנים???????????
כתוב על-קליה, שזה בסדר ולמזלי,אצלי זה טוב. אגב- אני משתמשת באבקה לתינוקות+מרכך בנוסף..
אם ישנו בגד-לבן עם כתם,אני שמה מעט אקונומיקה על-צמר-גפן (בתרסיס) ומנקה. שוב,אני קונה כלי-ענק לאקונומיקה (מצרכי-חיסכון) ובשוטף,יש לי כלי-קטן בעל שפריצר (כמו, הקליה).
אצלי המכונה הייתה מורידה את כל הכתמים, גל מהסינרים הייתי מכבסת אני שמה אוסיג'ן המשחה הזאת על הכתם ואז ישר למכונה זה מוריד כמעט הכל
אני משתמשת עם אריאל קליה נוזלית ומרכך של בדין עד היום הבגדים מבריקים
מקסימה עם הציור של תינוק ומרכך שכחתי ניראה לי של סוד עם הציור שך תינוק אני מישתמשת לכולם באותו מרכך ואבקה
החוכמה היא להשפריץ עם קליה וניש ישר על הכתמים ולשפשף.
אני משפשפת עם נוזל כלים מיד על הכתמים - כמעט הכל יוצא.
ברזל - ממליצה בחום - לתת בתחילת המקלחת, לפני שמסבנים חופפים משתעשעים... ואז אם פולטות - נשאר במים ולא מלכלך בגדים. בקשר לגזר ושות' - מרווה - כל הכבוד על השלוש גיגיות