מעדכנת אחרי כל הודעות ההנקה שפתחתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרנו מטיפת חלב וקיבלנו חיסונים לגיל חודשיים
    האחות שקלה אותו וחשכו עיני.רציתי למות.בקושי עלה.ממש בקושי
    וזאת אחרי עליה יפה בחודש הראשון.עליה יפה מאוד אפילו
    ידעתי , פשוט ידעתי.אין מספיק חלב
    כל הסימנים מראים
    לא ישן כמעט, לא שקט, לא עושה הרבה קקי ויוצא לי בשאיבה ממש ממש ממש מעט לעומת פעם.
    והסימן הכי מובהק שסיפרתי לאחות שם הוא שאני כבר בקושי מרגישה שמתמלא לי השד השני בזמן שהוא יונק.
    היא לא המליצה לי ולא משכה אותי לשום כיוון רק שאלה מה אני מרגישה, ואמרתי לה שאחרי הטראומה שהיתה לי עם המשקל הנמוך שתמיד היה לגאיה -שכל שבוע הלכנו להשקל בגלל שהתעקשתי להניק אותה 5 חודשים על אף שידעתי גם אז שהחלב לא משביע אותה ולא מספק אותה. הפעם אני לא אעשה את הטעות הזו אני לא מוכנה לזה.
    זה ילד שנולד במשקל מעולה ועלה יפה ופתאום מהרגע שהתחלתי להרגיש שאין כמעט חלב זה גם ניכר בשקילה

ובכן...התייעצתי עם כמה אנשים הקרובים לי ועשיתי גיחה לסופר פארם. ינאי אחרי בקבוק סימילאק של 180 אותו שתה תוך 4 דקות בדיוק. (שבשאיבה היה יוצא לי לאחרונה בקושי 70 שלא נדבר על כמה היה יוצא לי כשינק השם ישמור)

מסכנון שלי,יש לו תאבון בריא והוא פשוט היה נשאר רעב. רע לי רק מהמחשבה
    מקווה שחודשיים וחצי כמעט של הנקה מלאה גם עשו את שלהן. אני לא מתכוונת להתעקש ולעשות הפוך על הפוך

השאלה רק אם יש אפשרות בין בקבוק לבקבוק- לתת לו גם קצת ציצי כנישנוש ...למרות שברור לי שתהיה כמות קטנה.אבל לפחות ככה בשביל ההרגשה הטובה שלי וגם לא להפרד לגמרי מתחושת ההנקה שאני כה אוהבת ובכל זאת כל טיפה טובה עבורם . (אני לא רוצה להניק ואז להשלים עם בקבוק כי אז לא אדע כמה אכל ואני הסטרית כרגע שיעלה)
    מישהי יודעת???

אז שפכתי את הלב , אני מרגישה קצת פחות נורא ממש שחשבתי שארגיש.
    העיקר טובתו של ינאי!
10 תגובות
עמוד 1
  • ממי, תעשי מה שאת חושבת לנכון - הוא יהיה בסדר גם עם הנקה וגם בלעדיה (בכל אופן גאיה בסדר גם אם ההנקה לא הספיקה לה...) וגם עוד מעט הוא כבר אוכל מוצקים (בגיל 4 חודשים).

בהצלחה
  • אני חושבת שגם עם הנקה וגם בלי הנקה הוא יגדל בסדר גמור
    את יכולה עדיין לשלב הנקה ובקבוק ביחד כל עוד יש לך תתני מה שלוקח לוקח
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • זה מה שאעשה. גם וגם
    עד המוצקים יש זמן.
  • כל עוד עדיין יש לך חלב אני בעד לשלב

• יו ממי
  • טוב,זה ידוע שעולים פחות בהנקה, והקטנה שלי עד עכשיו לא מוותרת על הציצי, והיא ציפלוקה. תמיד היתה.

אבל אני הרגשתי את החלב, וככל שהם יונקים יותר - כך עולה התפוקה.

אל תוותרי על ההנקה - כמה שאפשר להמשיך - אני הייתי ממשיכה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • את יכולה להמשיך להניק אפילו כנשנוש, אים זה טוב לך והוא לוקח אז אל תוותרי על זה. אבל בהחלט אין לך בעיה לתת תחליף, העיקר שיעלה במשקל
  • אני לא מוותרת. אני שואבת לו ונותנת לו וגם נותנת סימלאק
    בגלל שהשד לא מתרוקן ממנו אז יוצא לי שוב לשאוב לו 180 כמו פעם לפחות פעמיים ביום ואת שאר הבקבוקים הוא מקבל תמ"ל
    נראה לי שאשאר עם השילוב הזה כרגע - במקום יניקה שאיבה. מהחודשיים שינק ממני נוכחתי להבין שהוא כנראה לא יונק מספיק חזק ולכן החלב לא מתמלא טוב בשד
    . בשאיבה זה מתמלא מעולה

פנינוש...יהיה טוב. אני מתחילה להיות שלמה עם המצב כפי שהוא
    העיקר שיהיה להם טוב. לפחות אדע שאם הוא בוכה זה לא מרעב אלא ממשהו אחר וזה כבר משפר את הכל עבורי
  • אויש... אני כל כך מבינה אותך!
    אני לא בעד הנקה בכל מחיר (לא עם זה בא על חשבון האמא ולא עם זה בא על חשבון התינוקי).
    את מרגישה הכי טוב מה הצרכים של הילד כאמא שלו. אם את מרגישה שהוא לא רגוע ורעב אז ברור שצריך לשלב לדעתי אין כאן שאלה בכלל אחרת ההנקה הופכת להשתעבדות (כל שעתיים הנקה של 20-30 דקות).
    גם אצלי כל כך רציתי להניק את הראשון ולא הלך בגלל הרפלוקס והשני חשבתי שתהיה לי חוויה מתקנת אבל שוב הרפלוקס הארור הזה הילד היה פשוט צורח עד לב שמיים - ובהתחלה כל כך התעקשתי על ההנקה חודש וקצת הוא ינק ובכיתי כל הזמן שלא רציתי להפסיק אבל התינוק סבל, עד שתפסתי את הראש ואמרתי לעצמי "מה לעזאזל את עושה הילד סתם סובל וגם את" ופשוט הפסקתי להניק לגמרי והתינוקי הפך לילד שקט ורגוע והתחיל לישון לילה שלם!
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה