תסלחו לי על השאלה המגעילה אבל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וגם קצת מוזרה, אבל-
    שילשולים יכולים להצביע על הריון?
    יש לי כבר כמה ימים, ובנוסף לזה כאבים באיזור הרחם והגב.
    זה אומר משהו?
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג!

אבל מקווה שזה אכן הריון
    [center]
  • כן, ישנם מקרים שכאשר הורמון ההריון עולה הו משפיע על מערכת העיכול והתוצאה של זה היא שלשולים או עצירות.....
    אני מקווה שזה זה
  • וואי ברצינות מרב? הייתי בטוחה שזה לא קשור, אבל בגלל שזה כבר כמה ימים רק בבוקר וגם לפעמים בערב, וגם זה שלשול קצת מוזר אבל אני מעדיפה לחסוך מכן ורק בגלל שגם כואב לי הגב וקצת הבטן אז שאלתי...
    אבל אני לא מפתחת ציפיות, אני מחכה למחזור כדי להתחיל עם הכדורים של הביוץ
    שבת שלום לשתיכן ומלא בשורות טובות!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • בהחלט, אצלי היה ההיפך..עצירות!
  • מחזיקה לך אצבעות
  • את האמת אני לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון גם לי יש שילשולים והרגשה רעה......... וכאבי בטן באזור הרחם ואני רוב הסייכוים שלא בהריון ....אני לא רוצה לאכזב אותך כמו שאני לא רוצה לאכזב את עצמי......
    בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • איזה קטע מוזר
    גם לי יש את זה לפעמים בזמן האחרון (בעיקר בערב) אבל יש לי גם הרבה בחילות ורגישות בחזה (והבנזוג טוען שהחזה שלי גדל)
    מקווה שיש בזה משהו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה