למי כאן ילדים עם בעיות עיניים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחצי שנה האחרונה ליעל יש כל הזמן דמעות בעיינים.
    בעיין ימין יותר משמאל.
    הרופא עיינים שבדק אותה- אמר שבגיל כזה יכול להיות שרק נסתמו הצינוריות ודרוש ה"שטיפה" קלה.

שצינוריות כאשר יש סתימה רצינית או דלקות עיניים חוזרות... זה משהו שיש לתינוק מלידה ...
    אם זה הופיע לה רק בחודשים האחרונים, סמין שזה רק קצת נסתם.

שלחו לה טיפות למשך שבועיים - שממש אחרי יום אחד בלבד.... כבר לא היו דמעות
    ב-כ-ל-ל !!!!!- וגם בגן אמרו את...הרי שם היא שוהה 10 שעות ביום +/-
    ואז הרופא אמר.... שאלה טיפות שיש בהם סוג של סטרואידים ולכן אי אפשר להשתמש בהם לטווח ארוך....כי זה גורם דווקא לבעיות עיניים בעתיד... ואז נתן טיפול אחר למשך שבועיים ולראות האם יש שיפור.

אחרי שבועיים של טיפות אלו... לא היה שום שיפור...דומעת כרגיל.

חזרנו לרופא שאמר שיש 2 אופציות...
    1- לתת סירופ ( כן..כן...סירופ דרך הפה ) בשם AERIUS
    2- לעשות הרדמה כללית ( למשך 5 דקות בלבד) כי אין מצב ללא הרדמה כי בגיל כזה הילדים זזים. ( לעומת מבוגרים שעוברים שטיפה עם הרדמה מקומית ) ואז מחדירים צינורית מיניאטורית דרך החור הפיצי של הדמעות, ועם מיים סטרילים בלחץ, ...מנקים את האיזור מבפנים והנוזל יוצא מהאף.

בקיצור...

אני בדילמה מה לעשות...
    כי סירופ...יש מצב שיעזור.... אבל מה יקרה.???היא תיהיה כל הזמן עם סירופ?
    סביר להניח שכאשר נפסיק את הסירופ, הבעייה תחזור....
    הרי זה לא ממש פיתרון.
    אבל הרדמה כללית בגיל כזה?????

מפחיד...
    מישהי עברה טיפולים כאלה ?

תודה לעונות
    ושבת שלום !
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג רק מאחלת לכם בהצלחה בכל דרך שתבחרו

• הסירופ הזה מיועד לטיפול באלרגיות!!?? ממש רשום עליו אנטי אלרגי.
    מעניין מה הקשר?!
  • עיריתוש אם את זוכרת אני עברתי את זה פעמיים עם דנדוש בתוך חודשיים אצל דנדוש היתה בכלל סתימה מולדת ובניתוח הראשון עשו שטיפה שלא עזרה אחרי חודשיים ניתוח נוסף השתלת צינורית סיליקון לחצי שנה כי מתברר שדרכי הדמעות שלה לא היו כמעט גלויות יש לנו עוד חמישה חודשים עם הצינוריות
    את הסירופ אני לא מכירה ודנדוש קיבלה טיפות עיניים המכילות סטרואידים למשך חודש והאמת עדין יש דמעות ולפעמים הפרשות אבל כרגע הכל פתוח
    אם את צריכה משהו תשאלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה