רוצה לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ומה יותר טוב מהפורום הבית שלי? מנסים...
16 תגובות
עמוד 1
  • soshi מתוקה

אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך ואת התסכול
    אני לצערי עברתי דבר דומה...
    אבל אני שמעתי על המון מקרים שהתחילו במצב כמו שלך ובסופו של דבר ההריון המשיך והיה תקין והכל היה בסדר

אני מבינה את הלחץ הרב שאת מרגישה כל פעם שאת רואה דם, ובטח את הלחץ שאת מחכה לבדיקה שתראי אם יש דופק או אין
    אני רק יכולה לחזק אותך, תהיי אופטימית ותקווי לטוב ביותר, תמיד יש עוד תקווה, כל עוד העובר עדיין שם וגדל הכל יכול להיות

בנוסף לזה, זה שלקח לך שנה להיכנס להריון הזה ממש לא אומר שום דבר על הפעם הבאה, אין חוקים לדבר הזה

הדבר שהכי הייתי ממליצה לך עכשיו זה לנוח , אולי אפילו לא תלכי לעבודה כמה ימים עד שתדעי מה קורה איתך.

בכל מקרה אני מחזיקה לך מלא אצבעות

ואני כן אופטימית לגבי ההריון הזה
    אני מחכה רק לעדכונים חיוביים ממך...

ושולחת לך המון

• אני מה זה מבינה אותך אני עברתי את זה לפני שבוע,זה פשוט פחד עצום ומורט עצבים .
    כל רגע להכנס לשירותים ולראות אם יש דימום זה פשוט מפחיד אני מקווה בשבילך שהסרט יגמר בצורה טובה ב"ה.
    מחזיקה לך

http://www.holdthatpic.com/
  • אני מנסה בכל הכח להישאר אופטימית אבל אין לי מושג אפילו אם עדיין יש הריון בכלל...אולי בכלל השק יצא יחד עם כל הדם...
    התור הזה פשוט רחוק מידייייייייייי!!! אני מרגישה שאני מחכה לו נצח, קודם עם הבדיקות זרע של בעלי, אח"כ עם הגלוי הריון ועכשיו עם הדימום! וואו! איך לעזאזל קבעתי תור כ"כ רחוק???
  • ממושששששששששששש
    אני מחזיקה לך אצבעות ועוקבת אחרי הודעותיך כל הזמן ...
    מאחלת שזה יעבור והכל יהיה תקין...בהחלט מצב מורט עצבים לחלוטין
    תנסי להרגע כמה שאפשר-זה רק יעזור
    אוסיף שאני שמעתי על מקרים דומים שעברו ויצא תינוקי בריא לחלוטין
    תהיי רגועה ותחשבי חיובי ...
    נשיקות
  • soshi

תקשיבי מהניסיון שלצערי יש לי בנושא...
    במידה וחס וחלילה, לא היה כבר הריון, היית מרגישה את זה...הדימום היה ממש מסיבי והיו לך גם כאבי בטן חזקים...(שבחיים לא יקרה...ושוב חס וחלילה)

לכן כל עוד יש דימום אפילו אם הוא רציף ההריון עדיין ישנו

אני ממש מבינה אותך בקטע שאת לא יכולה לחכות לתור, את לא יכולה ללכת לשם ופשוט להיכנס בין תורים? אפילו להיכנס אחרונה או משהו?
    זה בהחלט המתנה מורטת עצבים ואני ממש מבינה אותך,
    מצד שני ממה שאני יודעת עדיף לחכות עם הדופק עד שבוע 7 לפחות כדי שלא יגידו שעדיין לא רואים דופק ואז סתם צריך לחכות

לגבי המנוחה הצעתי את זה כי אני זוכרת שאמרת שהעבודה שלך מאוד מלחיצה ואולי עדיף עם הדימומים שיש לך עדיף פשוט לנוח

תחזיקי מעמד אני יודעת שזה לא קל, יום שלישי ממש מעבר לפינה
  • שושי יקרה אני ממש מבינה אותך ושולחת לך

• אוף....
    מתוקה, לצערי לא צריכה להיות בעיה כלשהי בשביל לעבור הפלה.... הסטטיסטיקה בנושא הזה מזעזעת....
    אני כולי תקווה שאלו דימומים של תחילת הריון ולא תהיה להם שום משמעות ( גם כאלו יש)...
    לא משנה מה יקרה , את יכולה להיכנס להריון!!!! וזה לא פחות חשוב....

• אויייייייי
    אני מקווה ומחזיקה שהכל יהיה בסדר!
    יש היום המון סיפורים על הריונות שהתחילו עם דימומים חזקים ובסופם נולד יצור קטן ומהמן
    אני מקווה שכך גם אצלך!!!!!!!

תהיי חזקה ותנוחי המון
  • אתן מכירות מה זה מערכת בריאות בארץ..הרופא המטפל שלי נמצא פעמיים בשבוע במרפאה שלי שלישי וחמישי נראה לי...שאר הימים מטפל במקומות אחרים ובבתי חולים, כך שאם אני אלך לפני גם ככה מישהו אחר יטפל בי וישנו הנושא של להגיע לשבוע 7 לפחות...
    הדימומים חזקים לפרקים, נרגעים לפרקים.
    הדבר היחיד שמרגיע אותי איכשהו זה שאין לי בכלל בכלל כאבים (שלא יהיו גם
  • soshi

כואב לקרוא מה שעובר עלייך לך אצבעות שתקבלי בשורות טובות !!
    תהיי חזקה ועצם זה שנכנסת להריון צריך לחזק אותך !
    אל תהיי עצובה זה לא עוזר לך ולעובר ..
    מקווה לשמוע בשורות טובות ממך
    תהיי חזקה
  • יאו נשמה

שהקב"ה יהיה בעזרך והכל יעבור בשלם וההריון ימשיך בע"ה אני כל כך מקווה בשבילך!!

תאמיני שיהיה טוב ותתפללי בכל הכוח אולי תקחי על עצמך משהו קטן לכבוד בורא עולם ותגידי שאת מקבלת את זה על עצמך בשביל העובר שימשיך תקין כל ההריון!

ורק שתדעי שיש נשים שיש להן דימום כל ההריון עד סוף התשיעי והן יולדות ילדים בריאים ומקסימים, אל תמהרי לעשות צעדים כאלו, תשאלי רב לפני שאת עושה דבר כזה במידה ויגידו לך לעשות.

אולי את צריכה שמירת הריון?!

בע"ה יש לי תחושה שלא תפילי והכל יעבור לשלום, אמן!!

• אני ממש מחזיקה לך אצבעות
    ומאמינה שבעזת ה' הכול יהיה בסדר את חייבת להיות רגועה ולהמשיך באופטימיות ולהאמין שהכול זה מנסתרות של אלוקים.....
    אל תידאגי..... אני מאמינה שזה יותר קשה מהאכזבה שלי שאני מצפה כול חודש ליקלט....זה הרבה יותר קשה כי את כבר מרגישה שזהו סוף סוף הגיע החודש שלך ואחרי כמה שבועות זה מתפוגג לאט לאט........
    אל תידאגי כול דבר הקורה הוא קורה לטובה..........
    ובעזרת ה' הכול יהיה בסדר
    בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • תודה בנות יקרות, הצלחתן לרומם אותי קצת...
    ואני רוצה להספר לכן שהדימום נרגע...מוזר מאוד...לא נפסק לגמרי אבל לא יוצא כמו קודם אלא כתמים, קבלתי על עצמי כמה דברים על מנת שההריון הזה ימשיך תקין ושבע"ה נראה דופק!!
  • ידעתי!! בע"ה את הולכת ללדת את הילד הזה שושי!!!
    בריא ושלם איתן ויפה! אמןןן

בנתיים קבלי הרבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה