-
תראי אני חשבתי על זה, קודם כל תלוי אם אני בבית אם הילדה או לבד.
אם אני בבית איתה אני פשוט תולשת אותה ורצה לחדר מדרגות בתקווה להצליח לברוח החוצה.
אם אני לבד אני לא ידועת איך אגיב, בטח אגן על עצמי אבל המחשבה עליה תשבור לי את הלב
-
תלוי איפה אני אהיה
-
חחחחחחחחחח נטלי איזה אופטימיות
-
זה אחד הדברים שיותר מפחידים אותי - מה יקרה אם אני לא אוכל להגיע לילדים חס וחלילה או אם אני והילדים נתקע ביחד תחת הריסות ובינתיים הם יהיו רעבים או פצועים ואני לא אוכל לעזור להם.
מפחיד מאוד - ללא ספק!
-
דברתי על זה עם בעלי הוא פגוע ביד אחת אז באחריות שלי זה לסחוב את הילד ולעוף מהבית או דרך החלון או לצאת מהדלת הקידמית. חשבתי אולי להכין תיק עם אוכל לתינוק ושתייה ושימורים שיהיה במקרה ויקרה משהו.... אבל לא יודעת אם זה מציאותי... מקווה שאם כבר תהיה מתישהו רעידת אדמה לפחות שאני ומשפחתי נהיה מחוץ לבית בשדה או משהו כזה...
ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....
-
הרגת אותי...מקווה שלא תיהי בעבודה
-
לפחות אני רואה ששינית חתימה
-
תודה
-
אח, הסופגניות האלה - כמה מתיקות!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לפתוח שבוע עם תמונה שלהם!
ולעניין הסקר - אין לי שמץ של מושג!
אתמול הכנתי תיק, סתם שיהיה, להרגיש שעשיתי משהו, אבל תכלס - אין לי מושג מה אעשה במקום ובזמן, איך אגיב וכד'. מרעידות אדמה קודמות שחוויתי - ללא ילדים - זה בעיקר היה מצחיק, ידעתי בדיוק מה קורה וגם איפסתי כמה אחרים.
אני מקווה שנצליח לצלוח חיינו עם אדמה שותקת ונחה היטב.
אם חלילה היא תזוע - שכולנו נהיה בבית. לא מסוגלת לחשוב על אופציה אחרת...
-
אין הרבה מה לעשות.....
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
להיכנס מתחת לשולחן - תלוי איזה שולחן יש לך
-
אם אהיה בבית, לא אספיק לצאת החוצה אני גרה קומה שלישית
מקווה שאהיה עם הילדים בחוץ מה אני אגיד
שלא יהיה, חס וחלילה, ה' ישמור
You're my heart, you're my soul
-
אלוהים ישמור !!!!! מאז מה שקרה אני לא מפסיקה לחשוב על זה גם.
הרי ברור שתהיה רעידת אדמה בארץ, לא מפסיקים לדבר על זה.
ברעידת אדמה הקודמת אני הייתי בפניקה כמה ימים.
-
רוצה להתחרות עם בעלי ב"אכילת סרטים "?
-
שירה, בעלך ממש בלחץ,
הלחצתם אותי עם עניין התיק,
מה שמים בתוך התיק שכולכן הכנתם?
כאילו, שימורים, מוצרי טואלטיקה, בגדים.....?
-
שמתי בתיק מים מינרלים, חליפת בגדים לכל אחת, קורנפלקס (כי זה הדבר היחיד שהיה אתמול סגור בבית
-
אולי גם אני אכין תיק
-
נשבעת לך שאתמול שאלתי את בעלי ממש את אותה שאלה.
ומה מלחיץ ??????
שאני גרה בקומה 17(כאשר זה יותא שווה לקומה 20) כי יש מתחתיי מרכז מסחרי של 3 קומות !
מה עושים ???? מפחיד !
-
ואי ואי איזה מלחיצות אתן
-
מי שזוכרת מהסקר של 50 דברים שלא ידעתם עליי- זה שאני לא פוחדת מכלום חוץ מרעידות אדמה.....
בדיוק אתמול הזהרתי את בעלי שברגע האמת אני הולכת להיות היסטרית ברמות!!!!
כמה שקשה להוציא אותי משלוותי ביום יום ברגע האמת אני הולכת לצאת מהכלים- אמרתי לו שלא יבנה עליי- הוא יפקד על הכל! ילדים, לצאת מהבית הכל!!! אין לי מושג מה אני אעשה אם אני אהיה לבד....
רוצה לעבור לבית קרקע....
אין כמעט יום שלא עובר מבלי שאני לא חושבת על זה ולא קשור להתפתחויות בסין. ממש על בסיס יום יומי- אם נגיד בקיץ בלילה חם ועוברת לי המחשבה לישון ערומה- אני מיד מבטלת את הרצון במחשבה שאם תהיה רעידת אדמה ואצטרך לצאת החוצה אני אהיה ערומה!
-
קרן מאמי -
לא אמרו להכין תיק, זו סתם ההיסטריה שלי, הרי אין מה לעשות, אם זה יגיע - זה יגיע - ובמקרה זה - גם תיק לא יעזור, סתם רציתי להרגיש שאני עושה משהו...
למזלי - אישי היקר לי מאוד - לא צחק עלי (בפניי בכל אופן
-
יואווווווו שירה בעלך הרג אותי
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
נרעד מפחד ונקווה לטוב
מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי