אני רואה את התמונות ופשוט לא מאמינה:-(-עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב,מוזר לי לכתוב זאת אבל בסופו של דבר זה העם שלנו עם הצער והכאב תמיד חושבים על..קדימה מאמינים שיהיה טוב..אני כותבת כאן את המילים האלו בשעת לילה כזאת בוכה,המומה וכואבת על מותם של חמישה בני משפחה אחת,רצח מזעזע ונתעב שבוצע ע"י חיות טרף באמצע חודש אדר חודש השמחה-כי למה מגיע לנו לשמוח..
    יצאה שבת הדלקתי חדשות אחרי שהבת שלי אמרה שקרה אסון..התקשתי להאמין והייתי מזועזת אבל אז הגיע הטלפון שזיעזע אותי יותר..
    חברה טובה שלי,בת כיתתי התקשרה לבשר לי שהאישה שנרצחה היא חברה,בת כיתתי כל יסודי ועד סוף התיכון..
    לא האמנתי עד שאמרו את השמות ברדיו..
    אין לי מילים,מחשבות,לא מסוגלת לישון...
    רותי,נשמה יקרה שכמותך למה הלכת??ריבונו של עולם....וגם בעלה וגם שלושה ילדים רכים ...והתינוקת...
    כמו שאומרים לאלוקים הפיתרונות,חישובים שאנחנו לא יודעים..כאלה קטנים מול החלטות של ה..מחבקת את המשפחה כולה ומחכה לבשורות טובות אמן...
    ת.נ.צ.ב.ה אוטוטו יוצאת להלוויות.חברה שלי שלחה לי סימוס שהיא כתבה משהו לזיכרה של רותי...

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/9412
    http://news.walla.co.il/?w=/1/1803860
18 תגובות
עמוד 1
  • יהי זכרם ברוך
    אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ת.נ.צ.ב.ה

• אני יושבת פה מסתכלת במיוחד על תמונות הילדים ובמיוחד על התינוקת איךךךךךךךךךךךך אלוקים איךךךךךך תסביר לי איך אתה מאפשר רוע כזה? עכשו אני כבר לא בטוחה שיש ה' בכלל למעלה למה תינוקת בת כמה חודשים צריכה לשלם בחייה על כלום? ה' ינקום את דמם עם יש אחד כזה למעלה..

• גם אני בוכה כל הזמן.

אתן לא מבינות איזו אישה, איזה מקסימה היא היתה!!

זו לא ייאמן לראות את התמונות שלהם...זה פשוט מזעזע.

הלב לא יכול להכיל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ת.נ.צ.ב.ה.
  • תנצב"ה.
    נסי להיות חזקה.
    איתך ועם המשפחה באבלם הקשה (ולחשוב על כך שיש 3 יתומים...)
    איך אומרים?... "נקמת ילד קטן השטן לא ברא"...

• ממש נקרע הלב, התמונות שלהם בעיתון ממש קשה
  • פירסמו בפייסבוק תמונות של הרצח שלא תדעו כתוב היה לעשות שיתוף-כדי שיראו ושהעולם יזדעזע.כתוב היה שהתמונות נשלחו באישור המשפחה וברצונה שהעלווה תיראה עד כמה אדם סליחה מפלצת יכול להיות קר ואכזר.
    אני כמובן לא עשיתי שיתוף א.כי הם תמונות קשות לצפיה
    ב.כי בשיתוף חלילה גם ילדים יכולים לראות זאת וזה ממש נורא.
    בדיוק ביום שישי שמעתי שיחה מרב שאמר שכדי להעלות את נשמת הנפטר הכי חשוב זה לא הגיד תהילים,יש כוח עצום לספר וגם לכל אות שנאמרת.
    ת.נ.צ.ב.ה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ראיתי את התמונות האלה בפייסבוק
    אי אפשר לראות דבר כזה, לא קיים מקרה מזעזע מזה
    מה קורה בעולם

• אני רואה את הלוויה בטלויזיה עכשיו, והלב... הלב... קרוע לגזרים
    לא ניתן לתיאור...
    בחודש זה, חודש אדר - המוגדר כ"חודש הנתינה", ערך הנתינה בו מודגש ומגיע לשיא בחג השמח מכולם - חג הפורים שהנתינה בו היא חלק מרכזי מהשמחה שבלב...
    כמה סימלי, כמה טראגי...
    בואו נהיה בליבנו עם משפחת איתמר כולה, ועם משפחת פוגל על ענפיה בפרט...

נוחו על משכבכם בשלום אנשים יקרים.
  • ראיתי את הלוויה ופשוט

• ]
  • כמה כואב... כמה עצוב... הדמעות חונקות...
    ה' יקום דמם!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה