שלום לכל הבנות הנפלאות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות הנפלאות..

צריכה עזרה/עצה
    1. הילדה שלי בת שישה חודשים וחצי לא אוהבת לאכול יוצא לה ממש מעט ארוחות ביום,לא כל כך מתה על מרקים או על פירות.
    מישהי נתקלה בזה פעם?
    2. האם אתן משתמשות בסבון כלים מיוחד בשביל הבקבוקים או רגיל?
    3. היא לא אוהבת לההיות על הבטן ממש צרחות מה לעשות?ואפילו לא מנסה לזחול.
    אשמח לעצות/רעיונות
2 תגובות
עמוד 1
  • 1. מה ז"א לא אוהבת לאכול ואוכלת ממש מעט ארוחות?
    כמה היא אוכלת? כמה חלב? כמה מרק? כמה פירות?
    עולה במשקל? מה אומר הרופא או האחות בטיפת חלב?

2. אנחנו השתמשנו בסבון כלים רגיל לבקבוקים וברגע שקנינו מדיח כל הבקבוקים עברו אחר כבוד לתא העליון שלו.

3. אם היא לא אוהבת להיות על הבטן, איך היא תנסה לזחול?
    מאיזה גיל היא נמצאת על הבטן? כמה זמן כל פעם?
    יש איזו בעיה רפואית? בגיל שלה ממש לא כולם זולחים, אבל שהייה על הבטן וחיזוק חגורת הכתפיים מחוייבים ע"מ לאפשר זחילה בשלב כלשהו.
    תעני לי בבקשה על שאלותיי ואשמח אח"כ לעזור לך.

• בוקר טוב
    1. הילדה שלי בת שישה חודשים וחצי לא אוהבת לאכול יוצא לה ממש מעט ארוחות ביום,לא כל כך מתה על מרקים או על פירות.
    מישהי נתקלה בזה פעם?
    - ניתקלתי בזה לנסות לאט לאט ולא להתייאש

2. האם אתן משתמשות בסבון כלים מיוחד בשביל הבקבוקים או רגיל?
    - משתמשת בסבון כלים רגיל . בגיל הזה גם הייתי משתמשת בסטריליזטור .

3. היא לא אוהבת לההיות על הבטן ממש צרחות מה לעשות?ואפילו לא מנסה לזחול.

לא לוותר בכלל . לנסות להשכיב אותה על הבטן ולתת לה גירויים - צעצוע שהיא מאוד אוהבת . קופסת פלסטיק מרעישה . רעשן או כל דבר אחר . חייבים לחזק להם את חגורת הכתפיים בגיל הזה
    והכי חשוב המון המון סבלנות

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה