סקר צפייה בחדשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן צופות בחדשות בנוכחות הילדים?

אנחנו כן..
10 תגובות
עמוד 1
  • אני רואה חדשות אחרי שהם הולכים לישון בסביבות 8 ורבע..
    לצפות בחדשות ליד הילדים-אני לא בעד...עדיף שיראו ערוץ הופ או משהו

• לא צופים בחדשות ליד הילדים
    You're my heart, you're my soul
  • אני לא צופה בחדשות בטלויזיה.
    מתעדכנת באינטרנט.
    אישי רואה לעיתים רחוקות בשעות שהבנות ערות, הן לרוב עסוקות במשהו אחר, מעניין יותר

• לא רואים חדשות ואפילו לא פותחים אתרי חדשות ליד ילדים.

למה להכניס אותם לפחדים? חדשות זה גם לא משהו צפוי שאפשר לדעת מה יהיה ואם זה מתאים לילדים. אם יש משהו שאני רוצה לספר להם, אני יספר ברמה שמתאימה ובלי תמונות קשות או מושגים שהם לא צריכים להכיר.

אפשר לראות את כל החדשות באינטרנט בזמנים שאין עיניים סקרניות ליד.
  • לא רואה עם בסיס יומיומי- לרוב מתעדכנים באינטרנט.
    אבל כשיש שידורים חרום ארוכים כן יוצא שמדליקים לכמה דקות ואז הם רואים- את רום זה לא מעניין אבל אופק מבין הכל. הוא ראה גם את השירפה בכרמל וידע שהצפון נשרף וגם ראה את החדשות מיפן- והתחיל לשאול שאלות....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• ממש לא בעד לצפות ליד הילדה והאמת אני גם לא צופה בכלל כמעט בטיוי רק מעט ובערב שאני במחשב אני מקשיבה לטיוי
    עדיף שדנדוש תצפה בהופ ילדות או בהופ

• אני לא צופה בחדשות בתקופה האחרונה, כי שקד עדיין ער בשעה הזו ובדרך כלל הטלויזיה דלוקה בשבילו.
    אני מתעדכנת לרוב באינטרנט.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא רק שלא צופה ליד הילדים , נמנעת לצפות בעצמי.
  • אף פעם
  • כעיקרון לא רואים חדשות ליד להב.
    ביום שישי הטלויזיה היתה פתוח על ערוץ 10 ואז עברו לאחד המבזקים על הצונמי - הילדה הסתכלה ואמרה "האיש הלך לים"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה