היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול אתכן כאן שאלה בעקבות כל כך הרבה אמרות ששמעתי.. מהו לדעתכן הגיל האידאלי להפוך להיות אמא? שמעתי בזמן האחרון כל כך הרבה שאמרו לי שעדיף לחכות לגיל מאוחר וחלק תמכו בכך שילדים עדיף להביא בגיל מוקדם וככל האפשר. מעניין אותי לדעת מה אתן חושבות?
8 תגובות
עמוד 1
מוקדםםםם הכי כיף להיות אמא צעירה
וחוץ מזה יש כאלו שדוחות כי לא רוצות בשלב המוקדם בחיי הנישואין ואח"כ לא נקלטות כל כך מהר... והזמן רץ והגיל מתאחר, ומתחרטים על כך מאוד, יש כאן כאלו,
אז, מוקדם
צריך להביא ילד לעולם כשמרגישים מוכנים ובשלים לגידול של ילד. ילד משנה את החיים. יש מישהו חסר ישע שתלוי בך, הן בצרכיו הפיזייים הן הנפשיים. והוא יהיה שם לנצח..אין אפשרות להחזיר לחנות. כל אחת צריכה לדעת מתי היא בשלה לילד. מתי היא מסוגלת לשים קודם מישהו אחר לפני הרצונות שלה.. אצל אחת הבשלות מגיעה בגיל צעיר, 20-25. אחרת מבשילה בגיל מאוחר יותר.. אין לזה חוקים. כל אחת לפי ה הרגשה הסובייקטיבית שלה. כמובן שדחיית הבאת ילדים לעולם לגילאי ה- 40 אינה מומלצת בשל ירידה בפוריות, אבל לא נראה לי שזה המקרה שלך..
מסכימה גם עם ליטל... צריך להיות בשלה לעניין.
האמת שאני חושבת בדיוק כך.. אני צעירה (אני מאמינה שהצעירה ביותר כאן..) ואני הכי חושבת שאין גיל לזה. אני אישית רוצה להביא ילדים מוקדם ואני מרגישה מוכנה לזה מאוד. מאז שהתחתנתי יצא לי לשמוע כל כך הרבה דעות של אנשים שחלקם תומכים בהריון כעת וחלקם מרימים גבה ואומרים במן זלזול כזה - "את עוד ילדה, תגדלי את עצמך ואח"כ תגדלי ילד.." והאמת שזה פוגע. אף אחד לא באמת מבין את ההרגשה, את הרצון ורק מי שמכיר אותי טוב יודע ומעיד על כך שאוכל להיות אמא טובה בלי להשוויץ.
בת כמה את? כי גם אני מאוד צעירה..
אני בת 18
little אני איתך....
צריך להיות מוכנים נפשית ופיזית גם האם וגם האב...
גם אני צעירה (עוד מעט בת 19) ואני חושבת שאני בשלה לילד. אני שנים שחופצת בילד, משהו שאי אפשר להסביר. למרות שיש הרבה הרמת גבה בעניין של "קודם תלמדי מקצוע" (במקצוע יהיה, משנה אם עכשיו או עוד כמה שנים?) אני לא יודעת למה זה דווקא מה שמפריע להם...
אבל כל אחת בשלה בגיל אחר ובתקופה אחרת מנשים אחרות. + מסכימה עם מרבלס