תחזיקו לי אצבעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החזירו לי שני עוברים, ביום השלישי אחד מהם 6 תאים והשני רק ארבעה.
    אמרו לנו בהחזרה שלפעמים עובר של 4 תאים ביום השלישי- כעבור שעתיים מהבדיקה הופך כבר ל6 תאים, הכל תלוי מתי בודקים ולכן לא להתרגש...
    חוץ מהם היו עוד חמישה עוברים, בני 3, 5, וכל מיני מספרים קטנים של תאים- אבל היום הודיעו לי שאף אחד מהם לא שרד ולכן אין לי מוקפאים
    (מתוך 7 ביציות מופרות, שניים הוחזרו והיתר לא שרדו).
    אני כ"כ מקווה שזה יתפוסססססס,
    עשיתי הכל "לפי הספר"- מנוחה בבית ארבעה ימים, הרבה במיטה אפילו, לא מתאמצת, מקפידה על האנדומטרין, שותה הרבה מים...
    הפחד שלי הוא שגם בפעם הקודמת זה תפס אבל נפל- אולי הביציות שלי לא איכותיות?
    יש לי FSH גבוה מאד...
8 תגובות
עמוד 1

• יווו איזה התרגשות....
    לפני הכל המון המון בהצלחה,
    ואני רוצה לספר לך משהו שיעודד אותך קצת...
    לא יודעת אם יתפסו אצלך שניים או אחד....מאחלת לך ששניהם...רק דברים טובים !

• בהצלחה מותק!
    הלוואי ונקלט ויהיה הריון תקין שבסיומו תצאי בידיים מלאות !!!

• מחזיקה לך מיליוני
    לבטא מהממת
    ולהריון תקין בריא

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• בהצלחה , מחזיקה לך אצבעות...
    והלוואי שבעוד 9 חודשים תירשמי כבר שאת עייפה כי הילדים היו ערים כל הלילה..(חחח...).

בהצלחה

ורד
  • המון המון הצלחה ומחשבות חיוביות!!!!!!!מקווה שנשמע על בטא יפה עוד שבועיים.אצלי בהריון ראשון החזירו 2 עוברים ואחד שרד -מחזיקה אצבעות בשבילך!!!!!!!!
    אני גם שאלתי אצל רופא שלי למה עוברונים לא שורדים ואצליך אחרי מס' ימים בלבד(אצלי אחרי 4 שנים)למרות כל המחקרים ודיבורים על סיכויים לשמור מוקפאים עד 10 שנים -לא היה לו תשובה-הכל אינדיבידואלי ,בכל זאת זה לא תלוי בך!!!!!!
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה