קרה לכן??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב את תמיד היה ברור שעמית מעדיף אותי מאשר את בעלי, אין מה לעשות אומרים שבנים זה לאמא
    [URL=http://www.eliad.org]
7 תגובות
עמוד 1
  • בעיני זה פשוט למדי - ובטוחה שיש לא מעטות שיחלקו עלי.
    לכבד את רצונו וצרכיו של עמית בעיקר כאח גדול לתינוק קטן.
    אם פעם בשבוע יש לו צורך אמא - ויש אפשרות - לאפשר לו מה שגם יגרום לחיזוק הקשר בין בעלך לעדו.
    ועם כל הכבוד לבעלך - הוא איש שאמור להיות מסוגל להתמודד עם רגשותיו על כך שילד בן 3 מעדיף מידי פעם את אמא שלו, יותר מזה - אני באמת באמת לא חושבת שזה עניינו של עמית אם אבא עצוב בגלל שעמית רוצה לשחק עם אמא.

היחיד שאיתו אפשר לדבר כאן (מבחינתי) זה בעלך שיבין שילד בן 3 הוא ילד בן שלוש, הוא אדם שלם ומלא ויש לו העדפות כאלה ואחרות, והוא באמת לא אמור להיות אחראי על רגשותיו של אביו....

• אני מסכימה עם ענבר, גם אצלנו זה קורה, שקד רוצה הרבה פעמים רק אותי, אם הוא מבקש מים לדוגמא ושרון ימזוג לו.. הוא לא ישתה, רק מאמא... אנחנו מתעלמים מהתנהגות מסוג זה, לא נותנים להתנהגות הזו במה, מכבדים אותו, כשהוא פונה אליי אני מוזגת לו מים וזהו, אם אני עסוקה עם אלה או משהו אחר אני שואלת אותו "אתה רוצה שאבא/אור ימזגו לך?" כשאני מקבלת לא עצבני אני מבינה שאין מקום למישהו אחר כרגע... אני מסבירה לו שעוד כמה דקות אני מתפנה ואדאג לו , אם הוא רוצה עדיין שמישהו אחר ימזוג לו מים אז בבקשה ואם לא שימתין עד שאתפנה. תמיד זה עובד, הכל ברגוע לא מנסים להסביר לו כלום.
  • נראה לי מובן לחלוטין שהוא רוצה את אמא שוב כמו פעם, לפני שנולד האח הקטן...
    תנסי לא להניח על כתפיו את העצבות של אבא.... הוא בסה"כ מתגעגע לאמא שהיא רק שלו
  • אני עם הבנות
  • טבעי לחלוטין

אתמול לדוגמא בעלי לא היה בערב בבית פתאום שחר החליט שהוא רוצה רק את אבא
    ואמא שלי היתה פה
    אמר לנו אני לא רוצה אותכן אתן בנות אני רוצה רק בנים ואבא בן ואני רוצה את אבא

ויש ימים שהוא לא מוכן שבעלי יגיע בו

זה ילדים אין מה להיפגע מהם
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • טוב, קודם כל נחמד לדעת שזה לא רק אצלנו, דבר שני זה לא ש"הפלנו" על עמית את האחריות, עמית ילד חכם ונבון ורצינו לנסות להבין למה ואם יש סיבה מסויימת כדי שנוכל אולי לשנות את המצב אבל היה נראה שזה פשוט מצב רוח.
    נסה את מה שהמלצתן וזה ללכת איתו טכשהוא רוצה אותי אז שיהיה רק אני
    ולגבי בעלי אז הוא ברור שהוא מבין שהוא בן 3 וגם אני אומרת לו שאין מה להעלב אבל זאת לא חוכמה כי אני לא חוויתי את האנטי הזה של עמית, והוא כל כך אוהב את עמית ברמות שאי אפשר להסביר ולכן הוא נפגע מהיחס, זה כי אכפת לו ולא כי בא לו להפגע מילד בן 3.

תודה על העצות
    [URL=http://www.eliad.org]
  • אני ממש מבינה אותו.

גם אצלנו יש לאוריקי מצבי רוח מתחלפים, בעיקר כי רוב היום היא רואה רק אותי, ואני המעצבנת שנותנת הוראות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה