בקע במפסעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע ה 30 להריון מס 3 .החל מהחודש הרביעי הופיע לי בקע במפסעה שגורם לי לכאבים עזים.חשוב לציין שבהריון השני היה לי גם בקע אך ללא כאבים וילדתי לידה רגילה. הייתי אצל רופא כירוגי והוא אמר שלא נראה לו שתהיה בעיה ללידה רגילה מאחר והבקע לא כלוא וניתן ללחוץ אותו פנימה.ברצוני לשאול אם זה אפשרי מאחר ואני סובלת מאוד מכאבים עזים ועליי לשכב רוב הזמן לעבור תהליך של זריקת זירוז שתזרז את הלידה כבר בשבוע ה 38 ?(בלידות הקודמות סחבתי עד 41 ואני מאוד חוששת שזה יקרה גם כאן)
    מודה מראש ומחכה לתשובה מהר ככל האפשר
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בקע מפשעתי אכן איננו סיבה ללידה בניתוח קיסרי, ובהחלט אפשר ללדת בלידה רגילה. צריך כמובן לנסות ולהקל על הכאבים שלך ככל הניתן - על ידי משככי כאבים המותרים בהריון כבר עכשיו. בהמשך, בלידה על ידי אפידורל.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה