מנסה כבר מתחילת אוקטובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אם מתחילת אוקטובר עברו הרי 5 חודשים וחצי, אבל אני קיבלתי עד עתה 3 מחזורים, בתקווה גדולה שהרביעי לא יגיע...האם זה אומר שאני מנסה מספר חודשים כמספר המחזורים שקיבלתי או ברוטו מתחילת אוקטובר, איך סופרים את זה לדעתכן?

קיבלתי אחרי 8 שנים גלולות רצוף - אחרי 45 יום, אחרי 35 ואחרי 42. עכשיו אני ביום ה-34 ואני אפילו לא יודעת אם כבר כדאי לעשות בדיקה או לא? מעצבן אותי לזרוק 20-22 ש"ח על סקרנות יתר.
    ועוד שאלה, ראיתי בכמה מקומות שלקבל מחזור אחרי יותר מ-35 יום אומר שבכלל אין ביוץ? הייתכן? אני ב-2 מחזורים האחרונים הרגשתי כאבים מאוד חזקים ואחרי באמת 14-15 יום קיבלתי מחזור, נראה לי שזה דוקא היה ביוץ

סתיו
10 תגובות
עמוד 1
  • סתיו ברוכים הבאים לפורום הממכר...
    אחרי הפסקת הגלולות המחזורים אינם סדירים ויכולים להיות ארוכים יותר. זה ל אומר בהכרח שאין ביוץ. כל עוד מגיעה המכשפה אז היה ביוץ. הקושי הוא לאתר כך מתי הוא בדיוק מתרחש ולזה ישנם הרבה מאוד אפשרויות.
    אני באופן אישי זיהיתי ביוץ מאוחר מאוד (כשלושה שבועות לאחר מחזור).
    החזיקי מאמץ ושמרי על אופטימיות.
  • אני קוראת באמת בצורה ממכרת את כל הקשור לעניין של כניסה להריון ולמדתי מכמה מקומות שלעיתים אין ביוץ, הרירית כן הייתה מוכנה לקבל את הביצית, אך שמזו בוששה להגיע הרירית "מתייאשת" ומתפרקת ולכן אני לא בטוחה שזה מדוייק להגיד שאם היה מחזור היה ביוץ.
    סתיו
  • ברוכה הבאה לפורום...

• היי
    נראה לי שאם את רוצה לדבר עם רופא נשים אז פשוט להגיד שאת מנסה מאוקטובר והמחזורים שלך הם כל ארוכים.
    אם את מסוגלת להמתין אל תעשי בדיקה, כי יכול להיות שתקבלי כי היו לך מחזורים של 42 ו-45 יום.
    תמתיני או תעשי בדיקת דם שזה חינם וודאי
  • את מנסה כמספר המחזורים שקיבלת...
    מספר המחזורים = מספר הביוצים= מספר הניסיונות
    מתוקה, זה לא לוקח בשניות כך שאל תדאגי.... אני מקווה שכבר את בהריון ואם לא תני לגוף את הזמן שהוא צריך
  • היי בנות יקרות!!
    אז עדכון - עשיתי יום אחרי שכתבתי את ההודעה כאן בדיקת שתן ויצאו שני פסים, אומנם אחד מאוד חלש, אך כמה שלמדתי כאן - פס זה פס!!!!!
    למחרת על הבוקר עשיתי בדיקת דם ויצא לי 500 ורצתי עוד באותו אחר הצהריים לרופא שיאשר את ההריון, הייתי חייבת לשמוע את זה ממנו..
    ומה הוא אומר לי - כן, זה הריון, אך צריך לחכות לאולטראסאונד הראשוני שיאשר את זה.
    אז ברור שאני שמחה ומאושרת, אבל הוא קצת ביאס אותי...
    למה הוא אמר את זה?!!!! הוא טוען שרק אולטראסאונד מאשר הריון...אז ככה זה...עכשיו אני צריכה לחכות בסבלנות
    ואגב, אני לא מרגישה כלום...לא בחילות, לא ציצים כואבים....

סתיו
  • מברוק!!! בשעה טובה!!!

• תודה מתוקה, איך שמחת אותי!!! אני לא מצליחה להתרגש באמת כי הוא הלחיץ אותי...אני חייבת הוכחות כל הזמן, זה כבר באופי
    ובכוונה לא הלכתי לעשות עוד בטא כדי לא להתחרפן וללמוד להתאזר בסבלנות כי הרי בהריון יש כל כך הרבה בדיקות שאני צריכה לתרגל מעכשיו

סתיו
  • איזה יופי, בשעה טובה
    המשך היריון תקין
    כל הכבוד על הסבלנות
  • הם לא רוצים ךהגיד כי יש חשש להריון כימי, לכן עדיף לאשר זאת ע"י בדיקת אלטרא'...בע"ה תשמעי דופק ואז תהיי רגועה!!

מברוקקקקקקקק!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה