היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי רק אני עדיין לא קיבלתי את המשלוח... אפילו לא פתק שהוא מחכה בדואר אני השקעתי ושלחתי כבר לפני יותר משבוע... והגמדה שלי לא הראתה שום סימן חיים.. קצת מאכזב
8 תגובות
עמוד 1
גם אני לא קיבלתי לא משלוח ולא פתק שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גם אני עדיין לא קיבלתי לא משלוח ולא סימן. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לא פייר
היו אמורים לשלוח אותם אתמול כדי שהיום ומחר זה כבר יגיע
יש עוד בנות שלא קיבלו
אני מציעה שמי שהענקית שלה לא קיבלה ושלחה שתבדוק מה קורה עם החבילה
גם אני לא קיבלתי ..אבל בנות יש זמן עד פורים ..
שרוני המשלוח אמור להגיע עד מחר....
אני מאמינה שנקבל בקרו
גם אני עדיין לא קיבלתי ואין זכר לפתקית (ואני לא בלחץ- בטוחה שהגמדה שלי לא תאכזב) השרשור ניחושים נדחה בעקבות זה ליום חמישי 17.3 לתת צ'אנס שיגיעו המשלוחים עד אז.