אני מבצבצת ומתלבטת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    היום זה היום ה- 15 לביוץ, יש לי כאבים בצד שמאל, עשיתי בדיקת ביוץ - פס הבדיקה כהה יותר מפס הבקרה
    העניין הוא שיש לי אירוע בערב, ואני לא יודעת מתי כדאי "לעבוד"
    אם "נעבוד" בשעתיים הקרובות, אחר כך אני אצטרך להתקלח, ובטח גם ארקוד.
    או אחרי האירוע - שבזמן הזה כבר אהיה נינוחה יותר, ואנוח...
    מה אתן אומרות? זה משנה מתי??? או שזה סתם שטויות...
5 תגובות
עמוד 1
  • ..ואחרי הארוע לא תהיה מפורקת מעייפות?
    אני הייתי עושה בשעתיים הקרובות. זה מה שחשוב כרגע יותר מכל דבר.
    אין בעיה להתקלח ולרקוד אח"כ..
    אחרי "העבודה" תרימי רגליים למשך 10 דקות. לזרעים לוקח רק כמה שניות להגיע לאן שהם צריכים להגיע.
    זה מה שאני הייתי עושה.
    בהצלחה

• סבבה, תודה...
  • הביוץ יהיה רק בעוד יומיים, הפס מבשר על זה ההורמון שמשחרר את הביצית עלה, הביצית תשתחרר רק בעוד יומיים...
    כך ש...את יכולה לעבוד גם אחרי האירוע, מחרתיים ויומיים לאחר מכן לכסות את הימים...

בהצלחה!
  • ז"א שמהיום עד שבת אלו הימים שאני אמורה להיקלט?
    האמת שכבר התעייפתי...אני חוששת שאם מחר אעשה הפסקה יכול להיות שנפספס.
    מה שנותר לי זה להמשיך עם הבדיקות ולהיות קשובה לגוף שלי
    תודה
  • אם בסופו של דבר אם עשית אתמול, את יכולה היום לעשות הפסקה ומחר לעשות שוב...יום כן ויום לא, הזרע נשאר אצלך כ-72 שעות....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה