קורה לכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהבגדים אתן שולחות לגן בתור בגדי החלפה לא ממש חוזרים הביתה?
    אור חזר לפני כמה ימים עם מכנסיים של ילד אחר וזאת למרות שיש לו מכנסיים להחלפה בגן, אז אני לא מבינה מה קרה למכנסיים שלו... חסרים לו בערך שלושה זוגות מכנסיים שהיו בתחילת החורף ונעלמו עקבותיהם.
    אתמול הוא חזר בלי גרביים, למרות שבפירוש שלחתי לו גרביים להחלפה. תעלומה.
    לאן נעלמים הבגדים?
13 תגובות
עמוד 1
  • האמת קרה לי, זה קורה לכולם.
    אני כמובן ביקשתי אותם בחזרה.
    פעם כנראה איזה סבתא באה לקחת את הנכדה שלה
    ולקחה לספיר את המעיל אוי זה היה מעצבן כי היה קר בחוץ.
    מאז אני רושמת שמות על המעילים

• שנה שעברה בגן הפרטי זה קרה לי המון
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בתחילת השנה הגננת ביקשה מההורים אישור להלביש ילדים אחרים בבגדים של ילדים אחרים במידה ולילד אין בגד להחלפה. היא אמרה שזה כדי שלא יווצר מצב שילד ישאר עם בגד רטוב או מלוכלך מאוד. ככה קרה שראיתי ילד אחר לובש מכנסיים של אור, אבל המכנסיים לא חזרו אלי.
    אולי הורים אחרים לא מקפידים כמוני להחזיר בגדים שלא שייכים לילד שלהם.
  • מעולם לא קרה מקרה כזה!
    ואני כבר 5 שנים בויצ"ו ברצף!

לא הייתי מעבירה זאת לסדר יום!
    אני חושבת שאם יש סדר, שום דבר לא נעלם, וכן, אפילו אם יש 30 ילדים.
    בשביל זה יש מס' מטפלות.

• גם לנו זה מעולם לא קרה
    יש בגן מלאי של בגדים ספייר (בגדים ישנים שהורים מביאים כתרומה לגן) במידה ויש ילד שאין לו בגדים להחלפה מלבישים אותו בבגדים האלה
  • עד כדי כך?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • קרה פעם אחת שאחת האמהות לקחה בטעות את המעיל שלנו, והוא הוחזר אלינו בריא ושלם יום למחרת.
    פעם נוספת קרה שהלבישו לגוזלון ביגד רזרבי של הגן, והוא כמובן הוחזר לגן נקי וריחני.
    אני תמיד מקפידה שיהיה לאוריקי ביגוד להחלפה, ואם קורה ויש בעיה הגננות מודיעות שהן לקחו מאחד הילדים והאמא מחזירה.
    אותי זה היה מאד מאד מרגיז אם מישהו היה לוקח בגד של הילדון שלי ולא מחזיר אותו.
  • אדוה, מה כבר אפשר לעשות עם ילדים שההורים שלהם לא שלחו להם בגדים להחלפה? להשאיר אותם רטובים?
    בגן של אור יש 8 ילדים ומשהו כמו 4 מטפלות (חינוך מיוחד), אבל הקשר עם ההורים נעשה בעיקר ע"י מחברת קשר, כי רוב הילדים מגיעים בהסעות.
  • ועוד משהו - נראה לי שזה יהיה לא לעניין מצידי לומר שאני לא מסכימה שישתמשו בבגדים של אור, כי אם לאור היתה בעיה והוא היה זקוק לבגד, היו מלבישים לו בגד של ילד אחר. לא הייתי רוצה שישאירו אותו רטוב.
  • קרה שהלבישו את הבן שלי בבגד של מישהו אחר והחזרתי את זה כמה ימים אחרי כי רציתי לכבס ולייבש ואני לא עושה כל יום כביסה...
    אבל 8 ילדים ו 4 מטפלות צריך שיהיה מעקב נורמלי, אפשר לכתוב במחברת קשר מייד כשהילד מקבל בגד של מישהו אחר. זה שזה גן מיוחד, לא אומר שההורים לא צריכים להתייחס ולא להביא בגדים לילדים שלהם, להפך!!!
  • לי קרה ועד היום לא חזר אליי מכנס חדש
    זהמעצבן והכי מעצבן שהגננת אומרת לך שהיא לא יודעת
    אולי שווה להגיד לגננות שיבקשו מהורים בגדים
    שהם לא משתמשים לתרום לגן
    זה חוסך המון טירטורים
  • לא קרה לנו ואנחנו כבר שנה 3 ברצף בגן הזה
    שלחו לי בטעות פעם אחת סדין של ילד אחר והחזרתי למחרת
  • ואיי האמת שכמות הבגדים שאבדו לי בגן מתחילת השנה די מסחרית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה