ועוד עידכונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות תותחיות שלי,
8 תגובות
עמוד 1
  • כול הכבוד לכם!!!!
    יופי שאת שומרת על אופטימיות
    שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך
    ומקווה לשמוע עידכונים נוספים

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מותק, את לא מפסיקה להפתיע!
    עכשיו את תראי שטיק טק את שוב בהריון והפעם הוא יהיה כ"כ משעמם וימשך כ"כ הרבה זמן..עד שבוע 41 היום האחרון!! ותצאי עם ידיים מלאות.

• אני שמחה שהכל התנקה לבד ואתם כבר עוברים הלאה
  • הי

אני בהחלט מסכימה עם making baby no.2...אולי באמת לא כדאי ישר לקפוץ לאיקקלומין...אתם יכולים להיקלט לבד, בלי שום התערבות וזה שזה לקח בפעם ראשונה 10 חודשים לא אומר בכלל שזה יקח עוד שנה עד לפעם השניה! לאיקקלומין באמת יש תופעות לוואי לא הכי נעימות, אני חודש שעבר עברתי הזרעה עם איקקלומין (בגלל זרע לא כל כך טוב של בעלי) למרות שאצלי יש ביוצים גם ככה. אז בגלל התרופה הזאת, כמעט והגעתי לגירוי יתר...היו לי הרבה זקיקים שהבשילו שזה גם לא טוב. גם הרירית לא התעבה כמו שצריך...בקיצור, אולי תנסו מספר חודשים בלי תרופות...תעשי מעקב זקיקים - זה שיטה מאוד מאוד יעילה. את רואה, שעל חודש הראשון שעשית - ישר נקלטת!!!

מאחלת המון המון בהצלחה!!! בטוחה שתצליחו לבד!
    נ.ב. אני ממש מעריצה אותך על האופטימיות לאורך כל האירועים שעברת...אני עקבתי אחרי ההודעות שלך. באמת מגיע לך בקרוב!
  • אני ממש שמחה בשבילך על הבדיקות זרע ושהרחם נקי לפחות משהו טוב בתוך כל הבאלגן הזה
    לגבי האיקקלומין אני לא ממש מבינה אבל בטוחה שהרופא שלך יודע מה טוב בשבילך וכמו שאמרת המטרה מקדשת את האמצעים!!!!

בהצלחה!!!!!! אני בטוחה שההריון הבא יהיה תקין וארוך
  • הפחדתן אותי עם האיקקלומין...אז למה הוא נתן לי אם זה לא טוב? וואו, אני בסרטים עכשיו.

אני אנסה מה כבר יכול להיות? אני אחרי הפלה ואולי יש לי סיכוי טוב להיכנס כי אני יותר פוריה עכשיו, הוא נתן לי זקיקים אחרי האיקקלומין וזריקה. נראה לי הרופא הוציא את כל הנשק שיש ברשותו
  • וואאווו פאני את לא יודעת כמה שמחתי שהרחם נקי!!!!!!
    מאחלת לך שתיכנסי במהרה להריון ול-9 חודשים מלאים ומקסימים!
    אוהבת אותך ההמממווןןןן
  • soshi יקרה

קודם כל אני ממש שמחה שהרחם נקי
    הייתי מציעה לך גם לעשות עוד בדיקת בטא לראות שהוא התאפס

לגבי ביוץ אחרי הפלה, המחזור בדר"כ מגיע 4-6 שבועות אחרי ההפלה
    ואם את עושה מעקב זקיקים אני בטוחה שתעלי במדוייק על הזמן של הביוץ

אני גם רציתי להתחיל ישר עוד לפני שהמחזור הראשון הגיע אחרי ההפלה, וממש אין עם זה בעיה
    הדבר היחידי זה שאם את נכנסת להריון, לא יכולים לדעת את גיל ההריון, אבל אחרי שעושים את האולטרסאונד הראשון קובעים את גיל ההריון וזהו

אני גם אישית חושבת שאולי עדיף לחכות עם כל הכדורים וההורמונים, זה שלקח לכם פעם ראשונה קרוב לשנה ממש לא אומר כלום על הפעם הבאה ממש אין חוקים לדבר הזה....
    ואולי עדיף שתנסו כמה חודשים עם מעקב זקיקים

בכל מקרה מאחלת לך המון בהצלחה
    והלוואי ונשמע ממך בקרוב מאוד שאת שוב בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה