חייבת לספר לכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שלא יודעת, הייתי על גלולות שנה (ואני מצטערת ומתחרטת על כל רגע)..
    אחרי חצי שנה של גלולות התחלתי לדבר עם בעלי על תינוק..והוא ממש לא היה מוכן. הוא הרגיש שהוא לא מוכן בכלל לתינוק... עם הזמן התחלתי לחפור לו ממש ובסוף כבר התייאשתי והרפתי ממנו. אחרי שנה של גלולות הוא סוף סוף אמר "אני מוכן" ואני קרנתי מאושר..

אבל בעלי הוא אחד כזה שלא אומר כ"כ מה שהוא מרגיש, ואני ההפך. אני יכולה כל יום להגיד לו "אני רוצה ילד" והוא לא יגיד כלום. ואם אני מתחילה לדבר "כשיהיה לנו תינוק בע"ה.." אז ישר הוא השתיק אותי ולא רצה לשמוע ולתכנן.

והיום, שלחתי לבעלי SMS שאני כבר רוצה תינוק :/
    ומה הוא ענה לי?
    "אוף כבר, גם אני."
    אאאאאאאעעעעע כ"כ התרגשתי לקרוא את זה!!!! תמיד כשאני אומרת לו את זה הוא אומר "בעזרת ה'" , או שהיה אומר לי "סבלנות, לאן את ממהרת" וכאלה. וסופסוף הוא הביע את עצמו! סופסופ אני רואה שזה גם מהכיוון שלו!!!

אבל מצד שני.......זה קצת העציב אותי.
    הרגשתי שאני לא מצליחה לתת לו את מה שהוא רוצה וצריך
    איך הבעלים שלכן מגיבים בעניין?...
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
6 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון אל תרגישי שאת לא נותנת לו לתינוק כי להזכירכך גם הוא חלק מהעניין לא? שניכם באותה סירה עושים את זה יחד.
  • מכירה את זה מצוין, בעלי גם ככה: לא יודע, מה שיהיה יהיה, אם יהיה הריון - סימן שאנחנו מוכנים לזה, משמים, ואם לא - לא נורא ואולי פעם הבאה, בלי לחץ, כזה.
    וזה לפעמים מוציא אותי מדעתי, שיגיד אם הוא רוצה, שיגיד אם הוא לא רוצה.
    אבל ככה זה העם הזה, הגברים, אין מה לעשות.
    חיים עם זה, ונהנים מזה!!

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • SOSHI- וואי היה לי ממש עצוב לקרוא את מה שכתבת!!! עכשיו את יודעת כמה בעלך רוצה את זה גם, ואת יכולה להזדהות איתו ולא להרגיש לבד...

B1811- בהחלט, הם כאלה אדישים! בגלל זה כשהוא שלח לי את ההודעה הזאת "אוף כבר גם אני רוצה" התרגשתי מאוד ולא יכלתי להפסיק לחשוב על זה...כי הוא סופסופ יצא מהאדישות הזאת שלו והראה קצת רצון ומעורבות..!!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • גם אצלנו בעלי בהתחלה בכלל לא היה מוכן לילד
    זאת היתה אחת מהסיבות שחיכינו הרבה יותר ממה שרציתי

אחרי שהיתה לי את ההפלה גם הרגשתי שמשהו אצלו השתנה, הוא התחיל לדבר על זה באופן יותר ברור ואמר שהוא כבר ממש מחכה לזה ורוצה שזה יגיע

בקיצור כנראה שככה רוב הגברים...
    ובאמת אל תרגישי שאת לא מצליחה לתת לו את מה שהוא רוצה, אומנם זה את שנכנסת בפועל להריון, אבל זה משהו ששניכם ביחד בעסק
    וזה גם באמת לא תלוי בך או בו, אני בטוחה שאתם עושים את כל מה שצריך שזה יקרה.

הלוואי ובקרוב מאוד תהיי בהריון
  • גם אצלינו זה ככה..בהתחלה בעלי היה אדיש מאוד ואמר מה שיהיה יהיה ואל תתעסקי בזה כמוני ולא הבין שזה לא עובד ככה אצל נשים..ואני בדיוק סיימתי תואר ונהיה לי יותר זמן פנוי להתעסק בזה ..והיום אחרי כמה כשלונות אני רואה שגם הוא מתבאס וזה עושה לי יותר עצוב ,אז בעצם כשסוף סוף הוא התחיל להראות רצון יותר חזק ומבתאס אני מתבאסת שהוא מתבאס..אבל אנחנו אופטימיים וזה מה שחשוב..!! בקרוב אצל כולנו..

חן
  • חחחחחחחחחחחחחחחח
    כמוני כמוכן....
    גם אצלי הוא היה דיי אדיש ולא כל כך רצה בהתחלה
    אבל עכשיו שכולם סביבו בהריון או כבר ילדו אז הוא מדבר על זה יותר שואל אותי על הערכות ביוץ מה יצא איך יצא...

רק שיצא כבר כי דיייייייייי אין סבלנות יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה