ררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מש מוזררררררררר
    בדרך כלל המחזור שלי כל 30 יום
    הביוץ שלי היה ביום ה16...עפ מיעקב זקיקים שעשיתי לראשונה החודש...
    ופתאוםםםםםםםםםםםםםם...היום מופיע לי דימום קל ( היום ה27)....והפסיק עכשיו
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
    לא ציפיתי ליותר מידי ...אך עדיין ככ מבאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    החודש זה החודש ה7 לניסיונות....
    מה אני אגיד לכן בננות-מתסכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אצלי עפ בדיוקות הורמניםהכל תקין,נראה לי אשלח את הבעלול לבדיקת זרע...שנתחיל לבדוק לעומק מה העניניים
    כולי בדיכייייייייייייייייי
    פורים מבאס
4 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שזה מחזור? אולי זה השתרשרות? הרי הדימום הפסיק...
    תעקבי אחרי זה...
  • יקירתי זה ממש לא נשמע כמו מחזור אלא אם כן כך נראים המחזורים שלך...
    יש עדיין מקום לתקווה, שמרי על אופטימיות ועקבי אחר הדימום.

• אוףףףףףףףףףףףףףףף
    זה בהחלט מחזור!!!!!!!!!!!!
    דיכאון של הלייף...........
    מרימה הילוך -שלחתי את הבעלול לבדיקת זרע ביום א ...אין מה לעשות הוא חייב להבדק גם
    חושבת לעשות בדיקת דם הורמונלי ביום א - שזה יוצא היום ה5 ל המעפן הזה ...כי אי אפשר לעשות בימי שישי בדיקות דם שכך יהיה ביום ה3...מה אומרות זה קריטי????
    ויום ג יש לי תור לרופא שלי....אבקש ממנו להרים הילוך ..בנוסף למעקב זקיקים .....מה עוד הוא יכול לעזור ???????????????.. אם כמובן הכל ייצא תקין מסביב...
    אולי זריקת אויטרל לחיזוק הביוץ??????????.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףף-לא יודעת כבר
    סתם מבאס אותי ככ............
  • תתייעצי עם הרופא שלך,
    לי נתן איאקלומין שאמור להגביר את הביוץץץ. אני ממתינה למחזור כדי להתחיל לקחת.. מקווה לטוב...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה