היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם זהריקה החבילה חזרה לסניף הדאר הקרוב לביתי בעיר.... נראה לך שאגלה לך???? זאת היות והפקיד אמר שיש דואר שליחים אלייך, אבל מסתבר שאין, אז אני אלך לטפל בזה היום שזה יישלח בדואר רשום שבוע הבא זה יגיע אלייך
סיונ'וש סביר להניח שתקבלי הודעה בדואר על חבילה שחזרה אני אטפל במשלוח החבילה שוב היום אז ראי זאת כמטופל
5 תגובות
עמוד 1
זה משהו שמאפשר טיפול מרחוק?
הייתי בסניף הדואר עכשיו מסתבר שזה טעות באתר של הדואר החבילה לא חזרה לסניף שלי היא עברה למחלק באיזור של זהר ביום שהוא מבצע חלוקה, זה יגיע לזהר, זה אמור להיות בטווח של אתמול-היום-מחר...
בכל מקרה תודה סיון
החבילה בסניף!!! אבל הוא סגור אני מקווה שמחר יפתחו ואני אוכל לקחת אותה! תודה רבה!!! [
חחחח אתמול הרגת אותי מצחוק
חחחח מה לעשות שזהר לא מפציעה כאן כל הזמן אז אמרתי אולי בכל זאת זה הגיע אליה אתמול והיא לא אמרה לי...
בכל מקרה מקווה שהסניף יהיה פתוח מחר ותוכלי לקבל את המשלוח במיוחד לפורים