שוב המחזור הגיע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוווווףףףף זה כ"כ מתסכל..!!!!!החודש עבדנו ממש טוב וזיהיתי ביוץ עם ערכה ..הייתי בטוחה שנקלט..ממש מפתיע שכזה קשה להכנס להריון ,הייתי בטוחה שברגע שאפסיק לשמור אקלט..וזה שהיה לי בחילות זה מראה כמה הפסיכולוגיה משפיעה לנו על הגוף..זה בחיים לא קרה לי..!!!! מזל שיש לי אמונה בקדוש ברוך הוא שיביא לי את זה כשצריך ושהכל קורה לטובה. אבל כ"כ קשה לחכות בסבלנות.. והאכזבה.. וחוסר המצב רוח כל חודש ..זה ממש משתלט לי על כל החיים!!!!! מזל שיש לי את הפורום לפרוק כי עם חברות אני לא מדברת על זה..
    חן
3 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי ה-

• אני כל מבינה אותך
    התסכול הזה מוכר וידוע

אני נכנסתי להריון בניסיון הראשון היתה לי הפלה בשבוע 5
    ואחכ ניסינו עוד 10 חודשים ארוכים

עכשיו אני שוב בתחילת הריון, וגם יש לי מלא חששות ואני עדיין לא יכולה להגיד בוודאות שההריון הזה ימשיך...

בקיצור תהיי חזקה, זה תהליך לא קל
    מה שאני מציעה זה שאת מקבלת מחזור תתני לעצמך יום- יומיים מקסימום להיות קצת מצוברחת, כי זה טבעי
    אבל אל תתני לזה לשלוט בך

בסוף זה כן יגיע, תשתדלי להנות מהחיים כמו שהם כרגע למרות שברור שכל מה שאת רוצה כרגע זה תינוק
    תאמיני שזה יגיע ובינתיים תנסי לשחרר כמה שיותר

ברגע שהכי לא תצפי זה כן יגיע...זה מה שקרה לי בכל אופן

הלוואי וזהו היום הראשון של ההריון שלך

• זה מתסכל..
    אבל תהיי בטוחה שזה יגיע.
    תפרקי פה ותנסי להיות רגועה יותר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה