צריכה את תמיכתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מקסימות

אז ככה אני מרגישה על הפנים ולמרות שאני כבר "הריונית" בכלל לא בטוחה בסטטוס הזה כרגע ורוצה לפרוק את ההרגשה עם הפורום שהיה לי לבית בתקופה האחרונה..

אז למי שלא מעודכנת אני יעדכן בקצרה מה קרה איתי מאז הגילוי המרגש של ההריון:
    נתחיל בזה שאני יודעת בוודאות מתי היה הביוץ כי בדקתי בעזרת בדיקת ביוץ

כמה ימים אחרי שגיליתי שאני בהריון הלכתי לעשות בדיקת דם , יצא לי בערך 30,000
    כמובן שהתלהבתי בהתחלה מהתוצאה הגבוהה, אבל אחכ שקראתי קצת הבנתי שזה תוצאה שהרבה יותר גבוהה ממה שצריך להיות בשבוע 5 (שבוע 5 זה צריך להיות עד 7000)
    די נלחצתי והלכתי לעשות אולטרסאונד , ראו בבדיקה רק שק הריון בגודל 14 מ"מ בלי שק חלמון ובלי עובר בבטא כזאת צריך לראות אפילו דופק!!!!!!!!

שאלתי את הרופא בפורום לגבי הנושא הזאת התשובה שלו היתה ממש לא מעודדת, הוא אפילו רשם לי משהו לוודא שזה לא הריון חוץ רחמי, למזלי אני יודעת שזה הריון ברחם כי הטכנאית ציינה את זה בממצאים של הבדיקה, ואני מאמינה שאם לא היה ברחם זה היה משהו שמתגלה באולטרסאונד וגינלי....

מאז אני בסרטים שחבל על הזמן, הדברים שקראתי באינטרנט על הנושא לא מעודדים...

אז ברור לי שיש ניסים ונפלאות והפתעות, ולא הכל כמו שכתוב בספר
    אבל אני ממש על קוצים
    אני לחוצה , בקושי אוכלת לא ישנה נורמלי
    ורק רוצה שיגיע יום שני שאני יעשה את האולטראסנד החוזר לראות מה קורה
    מצד שני אני לא רוצה שיגיע יום שני כי אני מתה מפחד ממה שיגידו לי שם
5 תגובות
עמוד 1
  • את מעודדת אותי ואני אותך..

• היי
    את "הריונית" אז את צריכה להמשיך בגישה חיובית, בחיוך.
    אני יודעת שחוסר הידיעה, והמחשבות משתוללות, אבל כדאי לך לנסות להרגע!
    קודם כול אני רוצה להרגיע אותך, הירון חוץ רחמי זה כימעט בטוח לא. בד"כ הטכנאי בודק לא רק את איזור הרחם אלא גם את החצוצרות... ורואים אם יש "ממצא" לא ברור, ואז הוא היה מפנה אותך מיד למיון, כך שאת בטוחה בנושא הזה.
    שמעתי שקורים לפעמים טעויות מעבדה, אז יכול להיות שהבטא שונה (לא ביקשו ממך לחזור על הבדיקה?) והרבה בנות כבר "איימו" עליהן ש"משהו לא בסדר" ואחרי מספר ימים הכול הסדר (לפאמים אפילו חישבו לא נכון פשוט של השבועות, תאומים שאחד נפל...).
    תקווי לטוב, תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת, והכול בגישה חיובית.
    המון בהצלחה! שנשמע בשורות טובות! תעדכני...
  • אוי מאמלה, אני קוראת את ההודעה שלך וכ"כ מזדהה ומבינה...ההמתנה יכולה להשבית אותנו לגמרי..לא לחשוב, לא לאכול ולא לדבר על משהו אחר.

דבר שני, אני יודעת שדופק רואים אחרי בטא של 10 אלף, ולא 7 אלף.
    באמת קצת מוגזם בטא של 30 אלף אבל יש דברים שלא יודעים, אולי יש תאומים, אולי יש שלישיה
  • אני בטוחה שיהיה בסדר!!!
    כל עוד אין דימום זה אומר שהעניינים מתפתחים שם
    גם אני שאלתי בפורום את אחד הרופאים על תשובות לבדיקת פרוגסטרון והוא אמר לי שלא בייצתי אבל שהלכתי לרופא שלי הוא אמר בביטחון מלא שאני אחרי ביוץ!
    אפשר לשאול מלא שאלות אבל עד שלא תיבדקי שוב לא תידעי..

מחזיקה לך שההריון הזה יגמר אחרי 9 חודשים תקינים
  • אני ממש לא יודעת איך לעודד אותך חוץ מלהגיד לך שאתה חייבת להשאר אופטימית. תשמרי על גישה חיובית ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
    אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תקבלי תשובה והכל יסתדר.
    שבת שלום
    קבלי חיבוק ממני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה