הפלה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
4 תגובות
עמוד 1
  • אם את שואלת אותי תבקשי מהרופא שלך לחכות עוד חודש אחד של ביוץ תקין ורק אח"כ להתחיל עם האיקקלומין. הרירית של הרחם גם צריכה להיבנות שוב מחדש והאיקקלומין לא עוזר לזה...
    אני עברתי הריון כימי בערך בשבוע שש ובחודש שאחרי היה לי ביוץ מאוחר ומחזור שונה- בקיצור לוקח זמן לגוף לחדש את המערכת אז לדעתי חכי עם הכדורים חודש...תתייעצי עם הרופא שלך
  • אחרי הפלה נכון שהסיכוי גדול יותר אבל תשאלי את הרופא האם כדאי להמתין חודש כי האיקקלומין גורם לשחלות לגדול מעבר למצופה וגם יכול לעשות נזקים לפעמים (אצלי).
    בת כמה את ???

ורד
  • אני בת 30.

ואני לא חושבת בכלל להתעייץ עם הרופא, פשוט לא לקחת...שיקפוץ לי!

• היי soshi
    אני ראיתי את כל ההודעות שלך גם בפורום השני.
    אני חושבת שאם הכל התנקה לא יקרה שום דבר אם תיקלטי לפני,
    נראה לי שזה יותר בגלל חישוב גיל ההריון וחשש משאריות שנשארות ברחם.
    הכי טוב שתתייעצי עם רופא נשים. או עם דר' ישי בפורום.
    אני כבר עניתי לך לגבי האיקקלומין.
    אני באמת חושבת שתנסי חודש אחד לפחות בלעדיו.
    אם אין בעיות אצלכם ונקלטת להריון זה רק מראה שהגוף שלך מסוגל ואין שום סיבה להכניס לו הורמונים מיותרים.
    מה גם שהאיקקלומין יוצר רירית רחם דקה שמקשה על קליטה להריון. לי הוא עשה כל מיני תופעות לוואי. סבלתי מכאבי ראש קשים.. וקריזות הורמונליות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה