התרחבות הכליה הימנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שמי חיה ואני בשבעו 25 להריון. הריון ראשון ועד כה תקין.
    לפני כשבוע החלו לי התקפי כאב חזקים בצד ימין כאב המתחיל מהמותן ומקרין לכיוון הגב,(באיזור שמתחת לצלעות) ביום שני פניתי לרופא תורן במרכז לבריאות האישה שהפנה אותי למיון כירוגי. במיון אבחנו כי יש התרחבות קלה של הכליה הימנית, נתנו לי פפברין ואמרו לי לקחת משככי כאבים לפי הצורך. הכאבים לא עוברים אלא רק מחמירים כל התקף כואב יותר מקודמיו. שללו במיון בעיות בכיס המרה או בדרכי המרה ואני אובדת עצות מה לעשות הכאב לא עובר אבל לא מצאו לו סיבה מלבד ההתרחבות הקלה בכליה שלפי מה שהבנתי לא אמור לכאוב בסדר גודל של הוצא מתיפקוד. אשמח לקבל חוות דעת או עצה. לגשת שוב למיון לא לגשת? מה לעשות??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן, התרחבות קלה לא אמורה לגרום כאלו כאבים. לכן, הייתי ממליץ להבדק שוב ולחפש סיבה נוספת לכאבים (האם ראו למשל, אבנים בכליות כאשר עשית אולטרה-סאונד ?). במידה וזו אכן הסיבה היחידה שמוצאים, ובהנחה שהתפקוד הכלייתי תקין - לא נותר אלא להתספק במשככי כאבים על מנת שלא תסבלי כל כך.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה