ל soshi ולכל מי שיודעת.ייעעוץ בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שושי,ולבנות המקסימות
    אני יודעת לפי זה שתמיד אני עוקבת אחרי ההתפתחות אצלך.. שהיית במעקב זקיקים..שצלח! אך לצערי הבנתי שלבסוף הייתה הפלה טבעית. מאמי אני רוצה לומר לך שאת חזקה ואופטימית ו..כל הכבוד לך..ב"ה החודש אמן אמן יהיו בשורות טובות!
    מאמי אני רוצה שתעזרי לי (אם יש מישהי שיכולה לתת טיפים אז בכיף)
    קבעתי ליום שלישי תור לרופא נשים, אני רוצה לבקש ממנו לבצע מעקב זקיקים..
    מה אני צריכה לעשות? מה לומר לו?
    אני מיואשת ומאד מפחדת..שהוא ידחה את הבקשה שלי..
    ובבקשה תסבירו לי מהו מעקב זקיקים מה הוא אמור לראות?
    כי לא הבנתי כלוווווווווווווווווווווום. סורי על הבורות
    אוהבת אתכן המון והלוואי שהיה לנו רק בשורות טובות, שבת שלום יקירות
8 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה,
    מעקב זקיקים זה אולטרסאונד וגינלי שעושים החל מהיום ה- 10 למחזור לאיתור זמן הביוץ והתקופה הפוריה לכניסה להריון.
    כל חודש יש ביוץ משחלה אחרת.
    בתוך השחלה מצויות הרבה ביציות קטנות בתוך זקיקים.
    ביצית אחת תגדל יותר מהשאר והיא זו שתבייץ. הביצית גדלה בתוך השחלה בשקיק שנקראה זקיק.
    הזקיק הזה גדל וגדל וכשמגיע ל- 18-25 מ"מ הוא יפקע והביצית תשתחרר ותחל את המסע שלה מהשחלה לחצוצרה ולרחם. זהו הביוץ וזה הזמן בו היא יכולה להיות מופרית אם פגשה בזרע.

כמה זמן אתם מנסים להכנס להיריון? אני יודעת שדרך קופה לא ממהרים לתת מעקב זקיקים, אבל בפרטי זה ממש לא בעיה.

תגידי לרופא שאת פשוט לא יודעת לאתר את הביוץ שלך ובעבורכם זה לא מעשי לעשות סקס יום כן יום לא מסיום המחזור ועד תחילת המחזור הבא ולכן את מבקשת שיעשה לך מעקב זקיקים ויגיד לך כל פעם מתי לקיים יחסי מין.

בהצלחה

• לHANIHOT מתי עברת את ההפלה ובאיזה שבוע?
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי ..
    כפי שליטל הסבירה בבירור...אכן מעקב זקיקים-עוזר לקלוע בול ליום-יומי הביוץ...
    אנחנו מנסים כחצי שנה,ניסיתי ערוכות ביוץ שלא עזרו לי
    וכלו ביקשתי לפני חודש הרופא שלי מעקב זקיקים-אני אמרתי שבעלי טס הרבה לחול מעבודתו ולכן מאד חשוב לי המעקב...
    וכך ישר הרופא נתן לי ....
    היתי החודש בפעם הראשונה-היתי ביום ה11 לא היה כלום ,חזרתי ביום ה14 היה זקיק 16
    זה היה ביום חמישי-הרופא אמר שנעבוד שבת ואחזור בראשון למעקב-שחזרתי בראשון כבר היה הביוץ...
    עבדנו ממש יפה שישי ושבת
    אך למערי לא תפס...וקיבלתי לפני מס' ימים...
    מחר הבעלול הולך לבדיקת זרע...
    לכול מקרה כדי לדעת שהכל בסדר ושכל המאמצים שלנו לא לחינם...
    כי התסכול הזה כל חודש מחדש כבר הורג אותי...לא יכולה יותר עם זה מבחינה נפשית...שובר אותי
    אז אין לי בעיה להמשיך לנסות כול עוד נדע שהכל תקין...שני הצדדים.
    בהצלחה לכולנו
  • littelתודה על המידע אני מאחלת לכולנו שהחודש יהיה שלנו אמן ..ולגבי שאלתך אני מנסה כ- 9 חודשים
    ל-mori אני לעולם לא עברתי הפלה..מאיפה הבאת לי את זה מאמי?
    התכוונתי בשאלתי לגבי מעקב הזקיקים ל- soshi

שיר
  • לשיר 30...
    יאו את ממש מקסימה.. אבל תגידי זה לא מוקדם בכדי לבצע בדיקת זרע? אתם מנסים מעט זמן.. והבנתי שלא תמיד זה נתפס!!
    ביצעת מעקב אחד לא? או שאני טועה?
    בכל אופן אני מזדהה איתך כי אני גם מנסה כ-9 חודשים. ובאמת כל חודש הוא סיוט.. גם יש לי מחזור של 36 יום..אז הציפייה הורגת אותי..
    במיוחד של כל יום חברה אחרת נכנסת להריון.. אין זה כזה מבאס..
    חודש שעבר בדקתי ביוץ באמצעות בדיקה "ביוצית" והיה ביוץ וניסינו רק פעמיים..עום אחרי יום כשהבדיקה הראתה 2 פסים..(נראה לי שזה היה מעט לא?)... אני יגיד לרופא שגם בעלי עובד בחו"ל.. בסתם חחחח
    שיר
  • היי שוב ...
    לא נראה לי זה מוקדם מידי לבדיקת זרע - וחוץ מזה שאין מה להפסיד -ככה נידע בוודאות שהכל תקין וסהכ זו בדיקה פשוטה וזריזה אז למה לא ???
    מה שרק אני אלך למעקב זקיקים הזה וידחפו לי מקל פנימה...מה קרה ????????????
    וכן זה המעקב הראשון שלי החודש ....והחודש אני אמשיך -זה נחמד לדעת מה קורה שם למטה .
    ונותן יותר תקווה להקלטות...
    לגבי הערכת ביוץ-לצערי עלי זה לא עבד אך אני מכירה הרבה שזה מאד עוזר אמרו לי שברגע שמראה 2 פסים -יום אחרי ויומיים אחרי ז"א ישר יומיים ברצף...ככה נקלט אצל חברה...
    בהצלחה ...
  • סליחה על בתגובה המאוחרת...
  • אם את רוצה שהרופא יסתכל עלייך , תאמרי לו שאת מנסה כשנה ללא אמצעי מניעה.
    הרופא כבר יפנה אותך להכל

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה