נכשל :(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 11 יום החזרתי שני עוברים יפים

7 תגובות
עמוד 1
  • קבלי המון אני יודעת שזה לא קל...בכל טיפול האופטימיות הזו ואז האכזבה הגדולה...אבל את צריכה לזכור שבעוד שבועיים הכל יראה שוב הרבה יותר שמח ואופטימי...ואתמיד תזכרי כמה את קרובה למטרה שלך..זה רק עוד חודש חודשיים מהחיים שלך ואז את מקבלת את המתנה הכי טובה לכל החיים....אז אני שונאת שאומרים לי סבלנות אבל לצערי זה נכון!! זה יגיע אז תנסי לחשוב על הדברים החיוביים בסיטואציה הזו ותמיד יש פלוסים ועל הילד המקסים שיש לך בבית!! ותתחזקי....בע"ה חודש הבא יהיה חודש מנצח
  • כנראה שזה לא היה צריך לקרות,
    לכן קחי את זה בצורה חיובית.
    הילד שלך זקוק לך והוא לא רוצה שאמא שלו תתמוטט לכן כמה שזה קשה תתנסי להיות חזקה כי מחר זה יום חדש ומלא הפתעות .
    אני מחזיקה לך אצבעות שפעם הבאה תעבירי את זה יותר בקלות ובהצלחה מירבית.
    ורד

• יפה שלי

מיצטערת לישמוע

אבל אכן חייבים להמשיך
    ולהיות חזקים !

• מצטערת מאוד לשמוע,
    אבל אסור לאבד תקווה, כמו שהצליח עם הילד הראשון, כך יצליח עם השני....
    מאחלת לך שתיהי חזקה, ושהטיפול הבא יהיה מנצח !!!
    מחזיקה אצבעות

רק דברים טובים !
  • תודה בנות נפלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה