עלויות דרך קופת חולים לאומית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

היות ואני חדשה בתחום
    רציתי לשאול מה סדר גודל העלויות
    לחברי קופת חולים לאומית
    בטיפולי פוריות וכן בהשבחה והזרעה
    אשמח לתשובות
    תודה
    וחג פורים שמח

לולה26
5 תגובות
עמוד 1
  • היי לולה, אני לא מהקופה שלך אבל במכבי,הזרעות זה במרכז בריאות האשה ללא עלות וכנל השבחת זרע. שיהיה בהצלחה

• היי
    אני מלאומית,
    הבנתי שאת ובעלך מתחילים תהליך של הזרעה והשבחה.
    אני גם עוברת הזרעות, בלאומית יש מרכז בריאות האישה ואני לא משלמת על ההזרעות או ההשבחות, זה דרך הקופה.
    לדעתי כל עוד את מטופלת דרך רופא פיריון של הקופה את לא אמורה לשלם, מלבד על הביקור..
    התהליך הוא די פשוט ואצלך עוד יותר פשוט כי אני מבינה שזה יהיה על בסיס ביוץ טבעי שלך והשבחה של הזרע.
    שהרופא יעשה לך מעקב זקיקים באמצעות אולטראסאונד עמ"נ לאתר מתי את מבציית וכאשר הוא יאתר ביוץ הוא ישלח אתכם לעשות השבחה+הזרעה יום למחרת.
    יכול להיות שהוא יתן לך להזריק אוביטרל הוא מעודד את הביוץ ומשהה אותו.
    ההשבח נעשית במעבדות זרע פרטיות,, את מגיעה עם התחייבות מהקופה של בעלך, יתנו לך רשימה של מכונים שאת יכולה לגשת אליהם.
    בבוקר הבעל צריך לתת דגימה לכוסית ואותה אתם מביאים למעבדה, אחרי 40 דקות בערך הזרע מוכן ואותו אתם לוקחים לרופא שלך.
    הוא יכניס את הזרע דרך קטטר (לא כואב בכלל, כמו בדיקה גניקולוגית..)
    ובע"ה אחרי שבועיים תדעי אם נקלטת או לא.

מקווה שכיסית הכל, אשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות.

בהצלחה וחג שמח
  • היי,

תודה רבה
    עכשיו העניינים הרבה יותר ברורים

היות ואת גם בלאומית- האם במקרה טופלת או מכירה כאלו שהיו אצל ד"ר נלי אליגר?

אני בהצלבטות אצל מי לבצע את ההליכים אצלה או אצל ד"ר רויברוט משה

האם יש לך המלצות?

תודה

לולה26

• היי
    אני לא מכירה את הרופאים האלו, אני מהצפון מטופלת בקרית ים.
    מאיפה את?
  • היי
    אני בלאומית וטופלתי ב IVF טיפול אחד אצל ד"ר רויברט, הטיפול לא הצליח והיו המון ציסטות
    בכל מקרה הוא אפילו לא בא לדבר איתי אחרי הטיפול, הוא דיבר עם חצי מיד כשיצאתי
    מאוד התאכזבתי מהטיפול ומהיחס שלו.

בכל מקרה לגבי עלויות אני יודעת על IVF בציבורי לא עולה ופרטי יש השתתפות לבית חולים עולה כ 800 ש"ח

בהצלחה
    מחשבה בוראת מציאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה