שאלה שקצת מטרידה אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות
8 תגובות
עמוד 1
  • ממי את לא עברת גרידה נכון?
    לפי איך שאני יודעת אם ההפלה היתה טבעית אין בעיה להיכנס להריון ישר...
    הההללווואאאיייייי
  • לא, ממש לא עברתי גרידה, הכל היה טבעי ואפילו לא עברתי שאיבה...כי אני כבר התחלתי לעבוד שוב בלי עיכובים!
  • soshi ממי
    ממה שאני יודעת ועשיתי קצת מחקר על הנושא אחרי ההפלה שהיתה לי
    אין שום בעיה להיכנס להריון אחרי הפלה טבעית, (במיוחד שזה לא גרידה)
    הדבר היחידי הוא הרופא לא יוכל לחשב את גיל ההריון לפי המחזור האחרון, אבל באולטראסונד הראשון כבר יוכל להגיד לך מה גיל ההריון

יש רופאים שממליצים לחכות מחזור אחד לפחות, אני אישית חושבת שבמיוחד שזה הפלה טבעית אין שום מניעה להיכנס להריון ישר
    ואם הגוף שלך לא יהיה מוכן אז לא תיכנסי להריון ישר...

אגב מה שכן חשוב תעשי בדיקת בטא לוודא שהגוף התנקה לגמרי (למרות שעשית אולטרסאונד)

שיהיה המון בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות
  • אז תקשיבי אחותי היפייפיה... את בהחלט יכולה להתחיל לעבוד!!!! ויות מזה אומרים שהגוף הכי פורה לאחר הפלה....
    אני רוצה להגיד לך שאני ככ מרוצה מאיך שהגוף שלך התמודד, מעטים המקרים ששמעתי שלא היו צריכים גרידה או כדורים ....
    ףלגבי החתימה... רבנו, יום אחד היא פשוט החליטה לנטוש אןתי החוצפנית.
  • ואוווווווווווו.!! איך הזמן טסססססססס!! אני זוכרת כאילו היה אתמול שאמרת שעשית בדיקה והיה לך פס אחד חלשששששש!! יואו מירבית אני מזה מתרגשת!
    מחזיקה לכם המון
  • ואני ממתינה להודעת הפסים שלך בעוד שבועיים וחצי !!!!!
  • וואי גם אני התלבטתי לגבי זה לפני שבועיים וחצי גם עברתי הפלה טבעית ומחר אני הולכת לרופא לראות מה הוא יגיד לי..........
    שיהיה לך בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
  • בהצלחה מורי!

בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה