היי ושבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 25+4 ופעם הראשונה הרגשתי בערב תזוזת עובר בעיטות קטנות וכמו מאין גזים קלים .
    מכיוון שיש לי תור אצל הרופא רק בעוד חודש רציתי לדעת כל כמה זמן בממוצא אני אמורה לחוש את העובר כי ביום יום אני דיי פעילה ואינני מרגישה כלום.

ועוד שאלה זה נכון שרק משבוע 28 (שליש שלישי )העליה במשקל יותר גדולה כי אני עומדת על משקל קבוע מ- שבוע 21 ועד היום אני לא מרגישה שאני עולה במשקל ?

אודה לתגובתך
    שבוע טוב ופורים שמח

אירית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אין מידה קבועה או תקינה לתנועות. עם הזמן תלמדי איך העובר שלך זז ומה שחשוב יהיה לשים לב שאין סטיה משמעותית.
    אין כללים לעליה במשקל האמא מלבד הגבול העליון - כ 12 ק"ג. הכי חשוב הוא שהעובר גדל היטב.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה