tiki - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מותק,
    אני צריכה עזרתך - התייעצות בקשר לביטוח פנסיה.
    תוכלי לשלוח לי מייל ואחזור אלייך?...
    כרגע בעבודה (ולא רוצה לתת את המייל של העבודה פה), אז אראה יותר מאוחר היום.
    כתבי לי מתי נוח לך שאחזור אלייך.
    [email protected]
    תודה!
    שרון.
9 תגובות
עמוד 1
  • שרון, אם כבר רשמת משהו אז ברשותך יש לי משהו בנושא השיחה על עו"ס...
    קראתי בעיתון שהמשכורת שלהם היא לפני השביתה 7500 למי שיש ותק 5 שנים ותואר ו 4500 למתחילים ואלו גם המספרים שאני שמעתי עליהם אז לא ברור לי מאיפה המספרים שאת רשמת (ואני מאמינה לך)...משהו לא מסתדר לי
    חג שמח
  • שלכתי לך מייל מאמי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תיקוש - תודה.
    טוטילה יקירתי ,
    1) את מאמינה לכל מה שאת קוראת בעיתון?
    2) לא ממש זוכרת אם ומתי התמניתי לאחרונה ללשכת הדוברות של ארגון העובדים הסוציאלים...

טוטילה,
    כל מה שכתבתי, ועם זאת - מה שכתבתי בלבד - הוא על אחריותי ואני עומדת מההתחלה ועד הסוף מאחורי כל מילה ומילה, ובאומץ רב.
    אני לא יכולה לקחת כל אחריות על מה שנאמר/נכתב/מושר/משודר ומוקרן בכל מקום אחר, מלבד מה שיוצא מפי וממקלדתי.
    את המספרים לקחתי מעדות שמיעה ששמעתי ממקור ראשון מפיהם של עו"סים שעובדים במערכות הבריאות והרווחה ואותם אני מכירה בהיכרות בלתי אמצעית.
    זה שכותבים בעיתון כל מספרים אחרים מאלו שאני נקבתי בהם - אין לי ולו שמץ של מושג מה זה אומר...
    ובאמת, באמת צר לי על כך שזה לא מסתדר לך...
    אני יכולה רק להצר על הבלבול שחשים אזרחים כמוך לנוכח הכאוס שנוצר עקב שביתת העו"ס, שגם לדעתי (ואפילו לדעתו של עופר עיני - נכון לערב זה) נמשכת כבר זמן רב מידי...
    ושוב - לעולם לא הייתה לי כל כוונה לשמש כדוברת ארגון העו"ס, ולמגינת העולם - אף אינני עו"ס...
  • אין בעד מה , אני לשירותך תמיד וגם לשירות אנשים אחרים , בכייף. מה שכן במקרה שלי של התמחות שלי , מעדיפה לנהל עניינים ב4 עיניים ולא על דפי הפורום . זאת אטיקה המקצועית שלי .
    בשביתה הזאת אותי מעניין עד כמה גורם הכלכלי הוא משפיע וחזק בסופו של דבר .... גוף שנותן שירותים למיליון איש , לא ? כבר שובת שבוע שני ושום כלום לא נסגר בסופו של דבר ...
    נמלים או חברת החשמל רק מצייצים וכל התעשיינים על הרגליים 3-4 ימים דברים זזים.
  • tiki לצערי, את ממש צודקת!!!
    סדר העדיפויות של הממשלה בחלוקת התקציבים מזעזעת ולא הוגנת וזה לא חדש.
    כואב לי גם שמנצלים את העובדה שעו״ס מאוד מחוייבים לעבודה כמו למשל שהיה פיגוע חלקם הלך לשם למרות השביתה...

שרון, תמיד כשאני קוראת עיתון אני מנסה להבין מה אמת ומה מניפולציה ולכן היה לי קשה להבין את טבלה שפירסמו ומה האינטרס לפרסם סכומים כאלה...
    פניתי אלייך כי בהודעה הקודמת שלך רשמת מספרים אחרים. ברור לי שאת לא דוברת אבל את עושה עבודה נהדרת כמו שאת עשה בתחום שלך
  • בנושא הזה דווקא אולי לי יש תשובה כאחת שמבינה בתחום הכספים ותקציבים - זה תחום שניתן להציג אותו בהרבה מאוד פרמטרים - לתת מצד אחד נתוני אמת אבל מצד שני להציג מספר "שיעשה לך עבודה " .
    זה מתחיל בהצגת מחיר ללא מע"ם עם מע"ם וכך לסבך יותר ויותר .
    לגבי עו"ס העניין הוא שזה מאוד מסובך , אנשים עובדים בהמון מקרים לא במשרה מלאה . מה שבטוח שמדובר על עבודה מותשת נפשית לדעתי , בהמון מקרים עם הרבה הרבה אחריות כלל יל חיי אדם.
  • תיקוש - את כרגיל צודקת.
    לגבי משרות מלאות - נכון! נכון! ושוב - נכון! וזה חלק גדול מהבעייתיות. אין תקנים (או לפחות זה מה שמערכות המדינה טוענות) וגם כשכבר יש, הם אף פעם לא מאויישים עד הסוף, דבר שיוצר עוד עומס ועוד לחץ גם על מי שכבר נושא בנטל, וגם על האנשים הנזקקים לשירותיהם.
    בקיצור - הרווחה חולה. וזו הבעייה הגדולה של המדינה הזו, בעיה שככל הנראה לא תפתר גם אם השביתה תימשך שנתיים, כל עוד לא יהיה פתרון מהשורש. ואחד כזה לא מסתמן בקירוב זמן של ה - 20 שנה הקרובות...

טוטילה -
  • הם שובתים כבר שלושה שבועות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • המשרות החלקיות האלו זה דבר הכי מעצבן שקיים , הבן אדם נדפק פעמיים - פעם שהוא עובד ופעם שניה - יותר משמעתי שהוא יוצא לפנסיה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה